7.6 C
România
17 octombrie 2021
DANI PLOHI - NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik, la superlativ! E geniul Next Star!
Viata bate filmul

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik, la superlativ! E geniul Next Star!

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Inteligenta poate fi NEXT STAR. Dani Plohi se joaca cu cuburile Rubik de cateva luni si are doar 7 ani. Micul geniu i-a lasat pe jurati cu gurile cascate la NEXT STAR, editia din 31 martie 2016! Preferatul lui Dani Plohi este clasicul cub Rubik 3 X 3. Cel mai mult ii place Matematica si sa practice Baschet.

Dupa ce a dat cuburile Rubik membrilor juriului sa le amestece, Dani Plohi a revenit pe scena pentru a le rezolva pe rand. Din cateva miscari le-a rezolvat spre uimirea juratilor. Apoi a venit cu doua surprize. Doua cuburi Rubik total diferite. Unul dintre ele se numeste dodecaetru.

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. „La toate puzzle-urile exista algoritmi”, a spus pustiul membrilor juriului Next Star. Juriul nu a contenit cu cuvinte de lauda la adresa micului geniu al cuburilor Rubik.

„Steluta mea nu mai apare acolo, am facut o magie si e aici pe cub. O -sal intorc acum si e verde”, i-a spus CRBL.

„E un mic geniu, nu credeam sa fiu lasat fara cuvinte in halul asta. E genial, el face ce n-am vazut in viata mea pentru un copil la varsta lui. E unicul, e geniul nostru”, a spus si Pepe.

TOTUL DESPRE EDITIA NEXT STAR DE JOI, 31 MARTIE 2016

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. „Nu vreau sa ma gandesc unde vei ajunge cand vei fi mare, pentru ca vei fi mare cu siguranta”, i-a spus si Dorian Popa.

„Este de o inteligenta fantastica, nici nu vreau sa ma gandesc cum ii merg rotitele in creieras”, a spus si Alina.

La final, Dani Plohi a primit patru stelute verzi din partea juriului pentru talentul sau deosebit de a rezolva cuburile Rubik.

Stiri pe aceeasi tema

OBLIGO, IN FINALA IUMOR 2016! VIDEO. Dupa editia din 22 mai, ei sunt concurentii din finala iUmor

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2016. Crina: Aurel si Valentina nu cred ca vor ramane impreuna

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 OCTOMBRIE: Andreea si Valentin sunt mirii saptamanii la MPFM 6. Andrada a reactionat

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult