DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik, la superlativ! E geniul Next Star!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 31, 2016 22:55

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik, la superlativ! E geniul Next Star!

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Inteligenta poate fi NEXT STAR. Dani Plohi se joaca cu cuburile Rubik de cateva luni si are doar 7 ani. Micul geniu i-a lasat pe jurati cu gurile cascate la NEXT STAR, editia din 31 martie 2016! Preferatul lui Dani Plohi este clasicul cub Rubik 3 X 3. Cel mai mult ii place Matematica si sa practice Baschet.

Dupa ce a dat cuburile Rubik membrilor juriului sa le amestece, Dani Plohi a revenit pe scena pentru a le rezolva pe rand. Din cateva miscari le-a rezolvat spre uimirea juratilor. Apoi a venit cu doua surprize. Doua cuburi Rubik total diferite. Unul dintre ele se numeste dodecaetru.

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. “La toate puzzle-urile exista algoritmi”, a spus pustiul membrilor juriului Next Star. Juriul nu a contenit cu cuvinte de lauda la adresa micului geniu al cuburilor Rubik.

“Steluta mea nu mai apare acolo, am facut o magie si e aici pe cub. O -sal intorc acum si e verde”, i-a spus CRBL.

“E un mic geniu, nu credeam sa fiu lasat fara cuvinte in halul asta. E genial, el face ce n-am vazut in viata mea pentru un copil la varsta lui. E unicul, e geniul nostru”, a spus si Pepe.

TOTUL DESPRE EDITIA NEXT STAR DE JOI, 31 MARTIE 2016

DANI PLOHI – NEXT STAR 31 MARTIE 2016. “Nu vreau sa ma gandesc unde vei ajunge cand vei fi mare, pentru ca vei fi mare cu siguranta”, i-a spus si Dorian Popa.

“Este de o inteligenta fantastica, nici nu vreau sa ma gandesc cum ii merg rotitele in creieras”, a spus si Alina.

La final, Dani Plohi a primit patru stelute verzi din partea juriului pentru talentul sau deosebit de a rezolva cuburile Rubik.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.