Daniel Constantin, ALDE: Nu sustinem alegerile anticipate, ar inseamna o instabilitate de 5-6 luni de zile

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 4, 2015 14:45

Daniel Constantin, ALDE: Nu sustinem alegerile anticipate, ar inseamna o instabilitate de 5-6 luni de zile

Copresedintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat ca Alianta pe care o conduce nu sustine varianta alegerilor anticipate, precizand ca o astfel de masura ar duce la instabilitatea Romaniei pentru o perioada de 5-6 luni, situatie care nu ar permite aplicarea unor masuri referitoare la bugetul de stat, dar si la pensii si salarii.

“Cuvantul cheie a fost responsabilitate pentru a asigura stabilitate. Trebuie sa gasim solutia cea mai buna, astfel incat Romania sa mearga pe drumul responsabilitatii. Vom discuta cu presedintele care este opinia noastra cu privire la propunerea de premier. Nu este corect sa vorbim despre aceasta propunere fara o discutie cu presedintele”, a spus Daniel Constantin, dupa sedinta coalitiei.

ALEGERI ANTICIPATE CERUTE DE PNL. Gorghiu: Este cel mai rezonabil lucru

Daniel Constantin a tinut sa precizeze ca ALDE nu fuge de responsabilitate si a insistat pe apelul la responsabilitate.

“ALDE ca parte de coalitie nu fuge de responsabilitate. Azi avem nevoie ca toate partidele sa spuna ca sunt pregatite sa guverneze tara. Trebuie sa facem cu totii un apel la stabilitate. Alegerile anticipate inseamna o instabilitate de 5-6 luni de zile. Nu putem astfel aplica lucrurile asteptate de cetateni. Poate ca politicul ar trebui sa faca un pic de pauza si sa asigure stabilitate”, a mai precizat Daniel Constantin.

PSD nu vrea alegeri anticipate si va propune un nou premier la Cotroceni. Dragnea: Coalitia are majoritate in Parlament

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.