Daniel Constantin
Politica

Daniel Constantin: Toti secretarii de stat ai ALDE au demisionat

Toti secretarii de stat ai ALDE aflati in guvernarea precedenta au demisionat, a anuntat, luni, copresedintele ALDE, Daniel Constantin, care a tinut sa reaminteasca faptul ca formatiunea sa politica se afla in Opozitie. 

„Așa cum spuneam săptămâna trecută, și pentru a întări statutul de singur partid de Opoziție care funcționează cu un grup consistent în Parlament — ALDE, toți secretarii de stat din guvernarea precedentă și-au prezentat demisiile. Au mai fost două sau trei cazuri de colegi care au rămas pentru că au fost solicitați de miniștri să rămână, fiind singurii care cunoșteau cum să meargă lucrurile mai departe. Își vor prezenta și aceștia demisia, dacă nu au făcut-o deja. Urmează ca premierul Cioloș să semneze și să publice aceste demisii, aceste decizii”, a declarat Constantin, într-o conferință de presă.

Copresedintele ALDE a mai precizat că foștii secretari de stat ai ALDE ocupă funcții de conducere în departamentele partidului și vor monitoriza programul actual de guvernare.

„În felul acesta, cred că nu facem altceva decât să întărim departamentele care funcționau în cadrul partidului. Toți colegii ocupă funcții de conducere și în perioada următoare vom monitoriza atent programul de guvernare. Așteptăm să vedem care sunt completările pe care le va aduce Guvernul până pe data de 15 decembrie, astfel încât să încercăm să ne asigurăm că măsurile pe care le-am luat în guvernarea precedentă și care sunt absolut necesare pentru mediul de afaceri se vor menține. Vom atrage atenția de fiecare dată când se va face o greșeală și când o măsură care nu este în interesul politicii pe care noi o promovăm se încearcă a fi promovată”, a adăugat Constantin.

Stiri pe aceeasi tema

Victor Ponta: Tarile care ne cer acum sa fim solidari in problema refugiatilor ne-au amanat aderarea

Cristiana Petrariu Bota

Dezbaterile asupra bugetului de stat pe 2018 incep astazi, votul final este programat pe 21 decembrie

Cristiana Petrariu Bota

Norica Nicolai: Fondurile europene pentru pescuit, in pericol. Romania trebuie sa urgenteze procedurile pentru absorbtia banilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult