Deputatul Daniel Gheorghe
Politica

Daniel Gheorghe (PNL): Singura sansa a Basarabiei este Unirea cu Romania

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, a reactionat, joi, la demiterea guvernului moldovean condus de Valeriu Strilet prin motiune de cenzura. In opinia liberalului, singura sansa a Basarabiei este unirea cu Romania, orice alta varianta fiind catalogata de Danbiel Gheorghe ca fiind o transformare a Rep. Moldova „intr-un cordon sanitar al pankaghebismului Rusiei de astazi”.

„Ma uit de ceva vreme la convulsiile social-politice prin care trece bucata de Romanie de la est de Prut. Republica Moldova este un stat esuat care nu are niciun viitor. Singura sansa a Basarabiei este Unirea cu Romania. Orice alta varianta la Unirea cu Romania va transforma Rep. Moldova intr-un cordon sanitar al pankaghebismului Rusiei de astazi. Ori Unire ori cu rusii, varianta de mijloc nu exista pentru fratii basarabeni!”, scrie Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Ce spune presedintele Iohannis despre demiterea Guvernului de la Chisinau

Guvernul din Rep. Moldova a cazut! Motiunea de cenzura impotriva guvernului Strelet, aprobata de Parlament

Reactiile internautilor nu au intarziat sa apara. Va prezentam cateva dintre acestea:

– Adversarii Unirii , implicit antiromâni, sunt și la vest de Prut, nu numai în spațiul răsăritean românesc. Să dea Dumnezeu să facem unirea „prin noi înșine” cu ajutorul Lui, fără să ne plecăm pentru asta marilor puteri că doar e dreptul nostru firesc, nu trebuie să cerem voie.

– Unirea nu se poate face fără acordul marilor puteri oricît ne-am dori noi și ei. Totul se face pe cale pașnică.

– Mă tem că până la pankaghebism ne mănâncă panCIAismul…

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Articole asemănătoare

Victor Ponta, mesaj din concediu pentru premierul Rep. Moldova

Lucy Ionesco

ALEGERI TSD: Organizatia de tineret a social-democratilor isi alege conducerea

Lucy Ionesco

Monica Macovei considera „rusinoasa” pozitia Romaniei pe tema refugiatilor

Lucy Ionesco