-0.9 C
România
17 ianuarie 2022
Deputatul Daniel Gheorghe
Lumea Facebook

Daniel Gheorghe: Reforma clasei politice trebuie sa inceapa fix cu organizatiile politice de tineret

Văd că tot mai mulți colegi de-ai mei, tineri din PNL, aprofundează o teorie radicală foarte la modă în această perioadă: „reformarea clasei politice” în direcția „construirii omului nou” mult visat de ideologiile eugenice postmoderne. Chestiunea promovării tinerilor este o falsă problemă care ține de inventarul unei logici folosite succesiv de mai toate tipurile de dictaturi.

Adevărata problemă o reprezintă promovarea valorilor și susținerea unui sistem politic elitist, iar tinerii de înaltă ținută morală și profesională, trăsături dublate de o credibilitate socială reală sunt un element fundamental al acestui proces care trebuie să aibă loc în mod organic iar nu în chip brutal, radical în esență și acțiune. Viața mi-a dovedit că nu există legătură între vârstă și valoare umană, astfel că pot spune că șmenarul ori arivistul tânăr va deveni un bătrân decrepit și pervers, la fel cum moșul înțelept și senin a fost în mod cert la vremea sa un tânăr onest, drept și plin de gânduri bune. Transformarea vârstei într-o virtute este o mentalitate care ține de logica reducționistă a sistemelor totalitare care au visat utopii gen „omul nou”.

Si iar s-au suparat rusii si iar e WW3! Comentariu despre ce poate urma dupa incidentul prabusirii avionului rusesc in Turcia

Înainte de a cere o ,,tabula rasa,, cu generațiile mai vechi din partid ori din politică, mi s-ar părea corect faptul ca fiecare tânăr liberal care gândește în această logică să se autoevalueze mai întâi pe sine și să analizeze cu atenție cum funcționează structura politică de tineret. Și cred că ar avea o surpriză neașteptată: ar descoperi că „reforma clasei politice” trebuie să înceapă fix cu organizațiile politice de tineret !

Despre propaganda rusa, marketer si publicul „quality” de Romania compus din saraci cu figuri in cap

Fiecare dintre noi să învețe a vedea mai întâi bârna din ochiul său iar apoi să judece pe cei care, cu bune ori cu rele, au ținut în condiții foarte vitrege linia politicii național-liberale, că, deh, dacă ne-am apuca acum să enumerăm câte coji de semințe și câte chiștoace de țigări zac la umbra demnă a tablourilor Brătienilor nu cred că am mai avea același elan în astfel de idei comune unei dialectici a la Hegel aplicată la nivelul unei mentalități de mahala de provincie !

Atât PNL, cât și politica românească în ansamblu, pentru a-și putea regăsi un suflu nou și sănătos au nevoie de veche ,,triadă,, a evoluției : Elite-Valori-Meritocrație !!

Daniel Gheorghe, deputat PNL

Stiri pe aceeasi tema

Iulian Urban prezinta pe Facebook un caz incredibil petrecut la Spitalul din Timisoara

Cristiana Petrariu Bota

TEHNICI SEXUALE PENTRU ORGASM. TWIX-ul bun si in postura de ciocolata, si in postura de tehnica sexuala

Delia Ion

MASTURBARE FEMEI. Sarah: Ma masturbez cu gandul la bani si la prajituri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult