3.7 C
România
15 octombrie 2021
DANIEL HEX, ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. Un prestidigitator talentat, care a uimit juriul fara niciun cuvant
Viata bate filmul

DANIEL HEX, ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. Un prestidigitator talentat, care a uimit juriul fara niciun cuvant

DANIEL HEX, ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. Daniel Hex are 30 de ani, vine din Timisoara si este prestidigitator si iluzionist. A reusit sa uimeasca juriul de la Romanii au talent 2016 cu un numar special cu carti. „Esti cam bun”, i-a spus Mihaela Radulescu, iar Andi i-a apreciat capacitatea de a-l impresiona fara sa scoata un cuvant, doar prin numarul sau.

DANIEL HEX, ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. „Asta chiar a fost un moment magic”, a spus Andi dupa ce Daniel Hex si-a prezentat numarul pe scena preselectiilor Romanii au Talent 2016. „Un moment emotionant”, a spus si Florin Calinescu.

„Nu stiu cum ai facut sa dispara AS-ii, nu stiu dar cred ca asta trebuie”, as pus Andra. „Esti cam bun. Esti primul numar de magician din aceasta editie care m-ai impresionat”, a spus si Mihaela Radulescu.

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI TALENTE SUNT AICI!

CATALIN VLAD – ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. CHITARISTUL CARE A EMOTIONAT CU CARMINA BURANA LA ROMANII AU TALENT

DANIEL HEX, ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016.„Daca apreciez ceva la un magician este capacitatea de a ma impresiona fara sa ma faca din vorbe. E o capacitate extraordinara”, a adaugat Andi.

Daniel Hex a primit patru de DA si il vom revedea in etapa urmatoare Romanii au Talent 2016. Va prezentam mai jos un moment de iluzionism realizat de Daniel Hex la Timisoara.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 34 REZUMAT, 5 MAI 2017

Delia Ion

ASIA EXPRESS, 11 MARTIE. LIVE VIDEO. Rasturnare de situatie in clasament, concurentii care castiga imunitatea sunt…

Cristiana Petrariu Bota

MPFM2. Stefania si George formeaza un cuplu frumos in afara casei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult