Daniela Vitelaru, o romanca din Marea Britanie care le prezinta strainilor partea frumoasa a Romaniei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 19, 2015 19:05

Daniela Vitelaru, o romanca din Marea Britanie care le prezinta strainilor partea frumoasa a Romaniei

Ne-am saturat sa fim denigrati si priviti ca pe o tara fara stapan. Am fost facuti un popor de tigani si de cersetori prin Franta, Italia, Spania sau Marea Britanie, insa o tanara romanca din Regatul Unit incearca sa darame acest mit. Daniela Vitelaru este unul dintre romanii care le prezinta strainilor partea frumoasă a Romaniei. O face intr-o revista bilingva romano-engleza, unde scrie despre oamenii de succes ai societatii care au crescut frumos.

Daniela Vitelaru nu prea a vrut sa plece din Romania, insa la insistentele parintilor si-a parasit tara si asa a ajuns la Londra. Potrivit celor de la Digi 24, Daniela a facut un master in comunicare in Italia, unde se aflau parintii ei, si ulterior a plecat la Londra cu bilet “one way” pentru a deveni jurnalist independent.

Iti recomandam si: Ce spune o romanca din Marea Britanie despre documentarul difuzat de Channel 4

Daniela a cautat o publicatie pentru care sa scrie despre romanii de succes, despre romanii care dau ceva inapoi societatii, despre oamenii care cresc frumos.

În revista sa bilingvă româno-engleză, deocamdata bianuala, Daniela scrie despre românii de succes din străinătate, de care putem fi mândri. Nu despre cei care îşi parchează maşinile scumpe la scară, ci despre cei care cresc pornind de la zero şi dau comunităţii ceva înapoi. Revista Danielei este scoasa in 20.000 de exemplare.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.