Dansez pentru tine este pe punctul de a deveni istorie

Bogdan
By Bogdan martie 22, 2014 07:56

Dansez pentru tine este pe punctul de a deveni istorie

Trustul PRO traverseaza o perioada de reorganizare administrativa si acest lucru isi lasa puternic amprenta si pe situatia financiara a postului Pro TV.

Au fost oprite investitiile pentru mai multe productii tv, printre “victime” numarandu-se si consacrata “Dansez pentru tine”, lidera mult timp, la capitolul audienta, in intervalul de timp la care emisiunea era difuzata.

Emisiunea este deja istorie, realizatorii productiei avand deja obiectivul de a gasi o solutie optima pentru inlocuirea emisiunii “Dansez pentru tine”.

“Pe vremea asta trebuiau alocati banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul sa nu mai fie produs. Emisiunea va fi inlocuita cu o alta productie, probabil una fara nume mari, cu angajati din PRO, realizata, fireste, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»…”, ne-au dezvaluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

Inainte ca PRO TV sa renunte la a mai finanta producerea show-ului, circula zvonul ca stefan Banica jr urma sa se desparta de emisiunea pe care o prezenta alaturi de frumoasa Iulia Vantur, implicata in turnarea unei productii indiene, la Bollywood.

Eliminat in toamna trecuta din juriul show-ului “Dansez pentru tine”, Willmark se pregateste pentru revenirea pe sticla.

Se zvoneste ca ar fi semnat un contract cu Kanal D, pentru o emisiune de divertisment in care va si dansa.

Iar fosta lui colega de trust Oana Cuzino (foto mic), pe care o stiti de la productia “Ce se intampla, doctore?”, este curtata atât de trustul Intact, cat si de Prima TV, care si-o doresc ca prezentatoare a unei emisiuni pe teme medicale. Pâna in prezent, vedeta nu a batut palma cu nici un alt post TV.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.