Darren Cahill, catre Simona Halep: Multumesc ca l-ai suportat pe acest australian batran. Ne vedem in Singapore

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 12, 2015 18:13

Darren Cahill, catre Simona Halep: Multumesc ca l-ai suportat pe acest australian batran. Ne vedem in Singapore

Darren Cahill, antrenorul cu care Simona Halep a colaborat fructuos, inclusiv la US Open, a tinut sa-i transmita un mesaj emotionant romancei, pe contul sau de Twitter. Amintim ca Simona Halep a fost eliminata, vineri seara, in semifinalele de la US Open de italianca Flavia Pennetta (1-6, 3-6).

Darren Cahill (antrenorul cu care Simona a colaborat pe perioada turneelor de pe hard-ul american) a vorbit despre jucatoarea din Romania pe contul sau de socializare. “A fost extraordinar sa lucrez cu tine, sase saptamani minunate”, a spun Cahill.

“Sase saptamani minunate. Multumesc ca l-ai suportat pe acest australian batran (n.r Darren Cahill). A fost extraordinar sa lucrez cu tine. Ne vedem in Singapore (n.r. la Turneul Campioanelor), Simo”, a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.

Simona Halep, criticata dur de un expert Eurosport, fost mare jucator de tenis

In perioada 25 octombrie-1 noiembrie, la Singapore va avea loc Turneul Campioanelor, competitie la care Simona Halep a obtinut deja calificarea (mai sunt calificate pana in acest moment Serena Williams si Maria Sharapova). La editia din 2014, Halep a jucat finala, fiind invinsa de Serena (jucatoarea noastra va avea de aparat 890 de puncte).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.