Darren Cahill nu va mai colabora cu Simona Halep, anuntul a fost facut de antrenorul australian si confirmat de tenismena

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 10, 2018 00:12

Darren Cahill nu va mai colabora cu Simona Halep, anuntul a fost facut de antrenorul australian si confirmat de tenismena

Simona Halep si Darren Cahill nu vor mai colabora incepand cu 2019. Anuntul a fost facut de antrenorul australian si confirmat de numarul 1 mondial. „As vrea sa anunt ca eu si Simona nu vom mai continua impreuna in 2019 din motive ce tin de familia mea”, a anuntat Cahill, intr-un mesaj pe Instagram, citat de WTA.

Simona Halep a confirmat si a completat mesajul antrenorului care a ajutat-o sa obtina primul sau titlu de Grand Slam, la Roland Garros: „Iti multumesc atat de mult Darren Cahill pentru munca imensa si incredibilul suport pe care mi l-ai acordat in ultimii 4 ani. Am fost atat de norocoasa sa particip in calatoria aceasta alaturi de tine. Iti urez tie si familiei toate cele bune si sper sa ne vedem curand”.

Dupa o perioada in care m-am gandit foarte mult, dupa multe discutii si dupa multi ani in care am petrecut peste 30 de saptamani pe an departe de familia mea, am luat decizia de a lua o pauza de 12 luni din a mai antrena pentru a-mi sustine copiii, care intra intr-o perioada importanta a vietii, fiind in ani terminali la liceu.

Vreau sa-i multumesc Simonei pentru patru ani fantastici. Empatia ei, personalitatea sa, etica in munca pe care o depune, generozitatea si profesionalismul m-au facut sa stau alaturi de ea cu placere, din postura de antrenor.

Este o femeie tanar cu clasa si o persoana pe care o respect mult, ceea ce e mult mai important decat orice rezultat obtinut.

Am avut un job de vis si vreau sa-i multumesc pentru ca a facut sa fie asa, dar si pentru oportunitatea de a lucra cu cineva talentat si dedicat precum este ea”, a transmis Darren Cahill.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.