Data si locul intalnirii dintre Donald Trump si Kim Jong-Un au fost stabilite

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 4, 2018 23:36

Data si locul intalnirii dintre Donald Trump si Kim Jong-Un au fost stabilite

Data si locul intalnirii istorice dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un au fost stabilite, insa nu au fost facute publice. Anuntul a fost facut, vineri, de seful de la Casa Alba, transmite CNBC. 

Trump a declarat ca detaliile intalnirii cu liderul din Coreea de Nord vor fi facute publice in curand si a lasat de inteles ca partea americana si cea nord-coreeana inregistreaza progrese in demersurile de eliberare a trei cetateni ameriani aflati in Coreea de Nord.

„Avem discuţii foarte substanţiale cu reprezentanţii Coreei de Nord şi s-au întâmplat deja multe lucruri în cazul ostaticilor. Cred că veţi vedea lucruri bune”, a declarat Donald Trump.

Casa Albă a comunicat că prima întâlnire a unui preşedinte american cu un lider nord-coreean va avea loc peste câteva săptămâni.

În urmă cu câteva zile, Donald Trump a afirmat că un loc bun pentru întrevederea cu liderul de la Phenian ar fi Zona demilitarizată situată la frontiera dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.