Daum a acceptat sa plece de la echipa nationala. Cine va fi noul antrenor

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 14, 2017 11:23

Daum a acceptat sa plece de la echipa nationala. Cine va fi noul antrenor

Christoph Daum a acceptat sa plece de la echipa nationala. Acesta a discutat cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) si s-a inteles sa rezilieze contractul, fiind nevoie doar de validarea prin vot a Comitetului Executiv. Noul antrenor al echipei nationale se va alege intre Dan Petrescu si Cosmin Contra.

“Acum, membrii Comitetului Executiv trebuie sa fie informati. Sunt 14 membrii care trebuie sa fie informati, e nevoie si de confirmarea lor, care e de asteptat sa vina in cursul zilei de joi”, a spus Daum dupa negocierile cu Burleanu.

Christoph Daum mai are contract pana pe 31 decembrie 2017 si ar avea de incasat inca patru salarii, adica 180.000 de euro. Christoph Daum a preluat nationala Romaniei in iulie 2016, insa echipa nationala a ratat calificarea la CM 2018, avand doar doua victorii in opt meciuri, ambele cu Armenia.

Dan Petrescu este prima optiune de selectioner, insa acesta nu s-a inteles cu CFR Cluj pentru a rezilia intelegerea. daca nu va reusi acest lucru pana joi, FRF va demara negocierile cu Cosmin Contra.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.