Turism

De 1 si 2 Mai 2015, cu caiacul pe Dunare! Cum poti participa la aventura anului

Ce faci in mini-vacanta de 1 Mai? Pregateste-te de o aventura extraordinara cu caiacul pe Dunare, de 1 si 2 Mai 2015. „Da. A sosit din nou timpul pentru tura noastră cu caiacul pe Dunăre de 1 și 2 Mai”, scriu organizatorii excursiei pe pagina online. „Dacă nu ai mai fost niciodată cu caiacul pe Dunăre și vei veni, pregătește-te pentru o experiență extraordinară care este foarte posibil să îți schimbe viața pentru totdeauna. De-a lungul celor 5 ani de când organizăm astfel de ture pe Dunăre, am avut oportunitatea de a fi martori la un număr considerabil de astfel de schimbări. Dacă ai mai fost cu noi, cu siguranță ne vom bucura cu toții pentru revedere”, este invitatia celor de la tidromania.ro.

Întâlnirea va fi Vineri 1 Mai 2015 ora 7:00 la Olteniţa, pe strada Mihai Bravu lângă sediul BCR. Uşor de ajuns. Olteniţa este un oraş mic. Aici vom lăsa maşinile şi vom merge la locul de start cu microbuzul nostru.

Vom fi pe apă cel mai târziu la ora 9:00. Vom face câteva pauze pe timpul zilei pentru socializare şi/sau câte o gustare. În jurul orei 16:00 vom ajunge la locul de campare unde încep activităţile bine împărţite fiecărui participant. Vom strânge lemne pentru focul de tabără şi ne vom instala corturile în timp ce borşul de peşte fierbe mocnit la foc mic. În jurul orei 19:00 vom servi masa după care vom aprinde focul de tabără.

Foc de tabara pe malul Dunarii. A doua zi, nu foarte de dimineaţă, după ce servim micul dejun şi strângem corturile, pornim mai departe pentru etapa a doua a turei noastre până la Olteniţa unde sperăm să ajungem cel mai târziu în jurul orei 17:00. Aici ne luăm maşinile şi rămas bun până la următoarea întâlnire.

Asigurăm transportul (de persoane şi ambarcaţiuni) dintre Olteniţa şi Giurgiu şi 3 mese: cina din prima seară gătită ca de obicei de Chef Teo, micul dejun de a doua zi dimineață, foarte bogat şi diversificat gen bufet suedez şi masa de prânz din ziua a doua.

Pentru cei ce nu au propriul caiac sau canoe noi punem la dispoziție 10 locuri cu tot echipamentul necesar în ambarcațiunile noastre, caiace de dublu, single sau canoe. Tu trebuie să iți aduci propriul echipament de campare şi buna dispoziție.

Pentru a participa la aventura cu caiacul pe Dunare veţi avea nevoie printre altele de:

hrană pentru prima zi de padelat, cu excepţia cinei care e asigurată;
apă sau soluţii alternative necesare hidratării pentru cele două zile;
echipament de campare: cort, saltea izopren, sac de dormit, lanternă/frontală, etc;
pelerină/jachetă de ploaie;
cămăşi cu mânecă lungă şi pantaloni lungi, în culori deschise pentru protecţie împotriva soarelui pe timpul zilei;
pălărie cu boruri cât mai largi şi ochelari de soare;
cremă de protecţie solară;
soluţie sau spray împotriva ţânţarilor pentru seara (IMPORTANT!);
haine groase pentru seara (este posibil sa scadă temperatura în jurul valorii de 10-12 grade C);
saci impermeabili pentru lucrurile personale. Este recomandat să aveţi haine uscate oricând la îndemână;
saci de gunoi pentru locurile unde vom lua pauze şi pentru locul de campare.

Fiecare participant se va aproviziona singur cu suficientă apă potabilă pentru cele două zile.

Related posts

Ce se intampla cu turistii plecati in vacanta cu Thomas Cook, dupa falimentul operatorului turistic din Marea Britanie

Ioana Badulescu

Hallstatt, cel mai frumos oras din Austria si cel mai vechi asezamant din Europa. FOTO

Lucy Ionesco

Fara vize Schengen in Emirate, Columbia, Insulele Marshall si alte 16 tari din Pacific si Caraibe

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult