De Craciun 2017 si tu ii poti ajuta pe cei aflati in nevoie! Asociatia "Aici pentru Tine" din Brasov a lansat Campania "Impreuna de Sarbatori"
Life

De Craciun 2017 si tu ii poti ajuta pe cei aflati in nevoie! Asociatia „Aici pentru Tine” din Brasov a lansat Campania „Impreuna de Sarbatori”

De Craciun 2017 si tu ii poti ajuta pe cei nevoiasi! Asociația „Aici pentru Tine” din Brașov a lansat Campania „Împreună de Sărbători”, pentru al treilea an consecutiv, prin care invită brașovenii să îi sprijine pe copiii aflați în medii defavorizate și familiile acestora, din Brașov și împrejurimile Brașovului.

Anul trecut, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, al sponsorilor, al brașovenilor, al firmelor care au ales să se implice într-o astfel de campanie, am reușit să ajutăm peste 250 de cazuri sociale. Am fost ‘împreună de sărbători’. Ei bine, același lucru ne dorim să se întâmple și în 2017.

Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ți atenția și către ei… cei care au mai puțin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba.

Împreună putem oferi dragoste și lumină în casele celor nevoiași. O fi oare un efort prea mare?

Cu toții avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării și cărți pe care le putem dona. Lucruri ce nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine. De asemenea, alimentele neperisabile sunt bine-venite.

Tot ceea ce trebuie să faci este să le strângi pe toate și să ne contactezi sau să le aduci chiar tu, la sediul Asociației ‘Aici pentru Tine’, pe Strada Toporașului nr.7, Brașov.

Perioada de colectare a donațiilor se desfășoară între 1 noiembrie și 15 decembrie 2017.

Ai o societate?

Atunci poți dona impozitul pe profit. Nu fi indiferent! Împreună putem da o mână de ajutor! Donează impozitul pe profit, fie pentru o perioadă de trei luni, fie pe un an întreg.

De asemenea, donații în bani, se pot face în contul Asociației ‘Aici pentru Tine’

RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Stiri pe aceeasi tema

EUROVISION 8 MAI 2018, PRIMA SEMIFINALA: Artisti din 19 tari urca pe scena de la Lisabona

Ioana Badulescu

RAZVAN SI DANI: Ce salariu au Dani Otil si Razvan Simion de la matinalul Antena 1

Cristiana Petrariu Bota

Politistul Godina, o noua poveste haioasa cu Dorel, un A6 si o Dacia 1310

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult