De Paste, traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 12, 2017 19:53

De Paste, traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei

Atentie, soferi! Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, in zilele de Paste. Brigada Rutiera a Capitalei va dispune, in perioada 15 – 17 aprilie, intre orele 10.00 si 20.00, masuri specifice de restrictie a traficului rutier, cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, de vineri, 14 aprilie, ora 22.00, pana marti, 18 aprilie, ora 05.00, in perimetrul cuprins intre Piata Victoriei si Str. George Enescu, precum si pe strazile ce acced in aceasta.

Pe durata restrictiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia si pe Str. George Enescu.

Se va permite accesul riveranilor catre domiciliu, precum si catre unitatile economice din zona conform indicatoarelor montate temporar pe durata restrictiilor, pe urmatoarele strazi:

– Str. Frumoasa intre Str. Sevastopol si Calea Victoriei;

– Str. Gina Patrichi intre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei;

– Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str. Banului.

Politistii rutieri recomanda rutele alternative Bd. Kiseleff – Piata Arcul de Triumf – Piata Charles de Gaulle – Calea Dorobantilor – Sos. Stefan cel Mare; Calea Stirbei Voda – Str. Ion Campineanu – Calea Victoriei.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada si sa respecte semnalele politistilor si sa foloseasca rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.