De Revelion, aproape 5.000 de pompieri vor asigura misiuni de prevenire si interventie in situatii de urgenta

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 28, 2018 21:05

De Revelion, aproape 5.000 de pompieri vor asigura misiuni de prevenire si interventie in situatii de urgenta

În minivacanţa de Revelion, 4.900 de pompieri cu 790 autospeciale de stingere vor asigura, zilnic, misiunile de prevenire și intervenție în situații de urgență.

Pentru depistarea şi înlăturarea potenţialelor cauze de incendiu, de la începutul lunii decembrie, inspectorii de prevenire au derulat controale la structuri de primire turistică, restaurante, cluburi, baruri, discoteci, precum şi în spaţii comerciale cu aflux mare de persoane. La niciunul din obiectivele controlate nu au fost constatate încălcări grave care să impună aplicarea sancțiunii de oprire a funcționării.

Verificările vor continua la aceste categorii de obiective și în perioada următoare, pentru înlăturarea potențialelor disfuncționalități care pot pune în pericol viața cetățenilor.

Totodată, specialiştii ISU au asigurat instruirea angajaţilor, astfel încât în cazul unui incendiu să fie în măsură să sprijine acțiunile de evacuare a clienților și limitare a propagării flăcărilor.

Manifestați și voi un comportament preventiv astfel îcât să aveți sărbători în siguranță! Informați-vă și de pe www.fiipregatit.ro!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.