De Revelion, aproape 5.000 de pompieri vor asigura misiuni de prevenire si interventie in situatii de urgenta
Social

De Revelion, aproape 5.000 de pompieri vor asigura misiuni de prevenire si interventie in situatii de urgenta

În minivacanţa de Revelion, 4.900 de pompieri cu 790 autospeciale de stingere vor asigura, zilnic, misiunile de prevenire și intervenție în situații de urgență.

Pentru depistarea şi înlăturarea potenţialelor cauze de incendiu, de la începutul lunii decembrie, inspectorii de prevenire au derulat controale la structuri de primire turistică, restaurante, cluburi, baruri, discoteci, precum şi în spaţii comerciale cu aflux mare de persoane. La niciunul din obiectivele controlate nu au fost constatate încălcări grave care să impună aplicarea sancțiunii de oprire a funcționării.

Verificările vor continua la aceste categorii de obiective și în perioada următoare, pentru înlăturarea potențialelor disfuncționalități care pot pune în pericol viața cetățenilor.

Totodată, specialiştii ISU au asigurat instruirea angajaţilor, astfel încât în cazul unui incendiu să fie în măsură să sprijine acțiunile de evacuare a clienților și limitare a propagării flăcărilor.

Manifestați și voi un comportament preventiv astfel îcât să aveți sărbători în siguranță! Informați-vă și de pe www.fiipregatit.ro!

Stiri pe aceeasi tema

Maternitatile din Bucuresti vor fi inchise o luna pe an pentru igienizare. O regula care pana in urma cu 15 ani era respectata in toate spitalele

Ioana Badulescu

Protest al pensionarilor militari. Aplicarea Legii 223/2015 a pensiilor militare de stat, printre revendicari

Cristiana Petrariu Bota

INS: Numarul pensionarilor din Romania a scazut in trimestrul trei fata de trimestrul doi al acestui an

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult