De Revelion, aproape 5.000 de pompieri vor asigura misiuni de prevenire si interventie in situatii de urgenta
Social

De Revelion, aproape 5.000 de pompieri vor asigura misiuni de prevenire si interventie in situatii de urgenta

În minivacanţa de Revelion, 4.900 de pompieri cu 790 autospeciale de stingere vor asigura, zilnic, misiunile de prevenire și intervenție în situații de urgență.

Pentru depistarea şi înlăturarea potenţialelor cauze de incendiu, de la începutul lunii decembrie, inspectorii de prevenire au derulat controale la structuri de primire turistică, restaurante, cluburi, baruri, discoteci, precum şi în spaţii comerciale cu aflux mare de persoane. La niciunul din obiectivele controlate nu au fost constatate încălcări grave care să impună aplicarea sancțiunii de oprire a funcționării.

Verificările vor continua la aceste categorii de obiective și în perioada următoare, pentru înlăturarea potențialelor disfuncționalități care pot pune în pericol viața cetățenilor.

Totodată, specialiştii ISU au asigurat instruirea angajaţilor, astfel încât în cazul unui incendiu să fie în măsură să sprijine acțiunile de evacuare a clienților și limitare a propagării flăcărilor.

Manifestați și voi un comportament preventiv astfel îcât să aveți sărbători în siguranță! Informați-vă și de pe www.fiipregatit.ro!

Stiri pe aceeasi tema

Tudorel Toader sustine ca informatii despre Kovesi ar fi ajuns deja la Parlamentul European

Cristiana Petrariu Bota

Roxana Cogianu, pe lista sportivilor dopati data publicitatii de hackerii rusi

Cristiana Petrariu Bota

România se îndreaptă spre administrarea unei a treia doze de vaccin anti-COVID, susține Cîțu

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult