0.1 C
România
28 noiembrie 2021
De unde se pot cumpăra dozatoare pentru dezinfectanți performante
Recomandari

De unde se pot cumpăra dozatoare pentru dezinfectanți performante?

Dozatoarele pentru dezinfectanți sunt în această perioadă obligatorii în spațiile interioare accesibile angajaților și publicului. Investiția în dozatoare fără contact sau dozatoare pentru cot au avantajul că pot menține cele mai înalte standarde de igienă și siguranță.

O armă eficientă în lupta contra coronavirusului: dozatorul cu dezinfectant

Nu mai este un secret faptul că mâinile sunt principalii transmitători de boli, vectorii care pot transporta viruși și bacterii de la o suprafață la alta.

În timpul pandemiei COVID-19, multe lucruri s-au schimbat: s-au creat noi metode de lucru, s-au adăugat și consolidat noi obiceiuri de consum și de stil de viață.

În ceea ce privește curățenia spațiilor și igiena corporală, oamenii sunt mai atenți și preocupați de reducerea riscului de contaminare atât acasă, cât și la locul de muncă.

În acest context, intră în joc și modelele de dozatoare dezinfectant. Mulți oameni au început să caute aceste echipamente ca o modalitate de a asigura o eficiență mai mare igiena mâinilor chiar și în propriile domicilii, nu doar în calitate de antreprenori ce vor să le monteze în spațiile unde îți desfășoară activitatea de business.

Dozatoare dezinfectant montate pe perete și dozatoare dezinfectant de sine stătătoare

Alegerea unui echipament de acest tip depinde de locul în care va fi amplasat distribuitorul pentru dezinfectant, frecvența utilizării aparatului și chiar de compoziția lichidului ce va fi turnat în recipientul dozatorului respectiv.

Este așadar foarte important a se lua în considerare câte persoane îl vor folosi și cât de des va trebui reumplut cu lichid dezinfectant când se comandă un model sau altul de dozator.

Distribuitoarele pentru dezinfectant de perete sunt de obicei fixate în băi sau lângă ușile de intrare, sunt fixe și au o capacitate ceva mai mică.

Pe de altă parte, dozatoarele mobile, cu recipiente mult mai mari, vor funcționa cel mai bine în grădinițe, școli sau unități HoReCa, unde tranzitul de persoane este mare. Ele au avantajul că pot fi mutate la nevoie într-un loc sau altul din incinta respectivă, în funcție de nevoile de igienizare a mâinilor existente la un moment dat.

Recomandările specialiștilor de a evita contactul cu orice lucru care ar putea fi infectat, indiferent că este vorba de robinete, manete, săpunuri, suporturi pentru prosoape, mese, tejghele este la ordinea zilei. Prin urmare, nu este de mirare că se constată o creștere a căutării inclusiv a echipamentelor de tipul dozator dezinfectant acționat cu cotul, deoarece companiile doresc să își protejeze clienții și angajații în cea mai mare măsură posibilă.

Atât profesioniștii din domeniul asistenței medicale, dar și din alte domenii de activitate, sunt total de acord că nu doar calitatea gelului dezinfectant, ci și calitatea dozatoarelor utilizate este esențială în pandemia de coronavirus.

Mai mult decât atât, calitatea redusă a acestora descurajează utilizarea acestora, lucru foarte periculos, în contextul în care valurile de infectare se succed unul după altul, cu o agresivitate tot mai mare.

Factori care pot fi descurajatori în folosirea dozatoarelor pentru dezinfectanți în sectorul HoReCa:

  • lipsa dozatorului cu produsul dezinfectant în apropierea personalului și/sau clienților;
  • înfundarea totală sau parțială a echipamentului dozator, care împiedică utilizarea corectă a acestuia sau chiar îl fac 100% inutilizabil;
  • dezinfectanții din recipientul aparatului distribuitor care nu sunt eficienți;
  • produsul dezinfectant lasă reziduuri neplăcute pe mâini, făcându-le lipicioase;
  • designul respingător al dozatorului;
  • teama multor oameni de a atinge locuri pe care alte persoane le-au atins-o înainte.

De la TC Romania Crown Cool se pot comanda dozatoare dezinfectant perfecte din punct de vedere igienic, care vor putea funcționa bine oriunde. Echipamentele oferite de distribuitorul amintit sunt ușor de curățat și pot fi așezate la intrarea în locuri publice, în școli, grădinițe, bănci, magazine și farmacii, nu doar în orice tip de unitate HoReCa.

Intră pe tcromania.com pentru detalii chiar acum!

 

 

Stiri pe aceeasi tema

Autoturismul ți-a fost avariat în trafic? Iată cum rezolvi problema!

Cristiana Petrariu Bota

Cum alegem un fotograf de botez in Timisoara

Cristiana Petrariu Bota

Ce să NU faci atunci când îți îngrijești dinții

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult