Stela Popescu a murit
Social

Decesul actritei Stela Popescu a fost cauzat de un accident vascular cerebral

Decesul actriței Stela Popescu a fost cauzat de un accident vascular cerebral (AVC) si s-a produs in urma cu aproximativ 12 ore inainte de a fi gasita fara viata in propria locuinta, potrivit medicilor de la Institutul National de Medicina Legala.

Cauza decesului a fost stabilita in urma autopsiei. Potrivit medicilor legisti, trupul neinsufletit al actriței Stela Popescu nu prezenta leziuni externe.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost depus, vineri la pranz, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde cei care vor dori își vor putea lua rămas bun.

Stela Popescu ar fi suferit un accident vascular cerebral masiv și a murit cu aproape 12 ore înainte de a fi găsită fără suflare în casă, spun surse medicale.

Primele semne ale accidentului ar fi aparut încă de marți, la ultima apariție în public a artistei. A primit un premiu la o gală, iar organizatorii spun că a avut un discurs incoerent. Au pus totul, însă, pe seama oboselii și vârstei.

Vineri dimineaţa poliţiştii criminalişti s-au întors la locuinţa actriţei, după ce joi au efectuat cercetarea la faţa locului. Aşa cum prevede legea, poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspecta, dar deocamdată nu există suspiciuni că ar fi altceva.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Iti recomandam si: Stela Popescu incepuse sa moara pe scena, la Gala Femeilor de Succes. Oana Pellea: Publicul a aplaudat, nimeni nu a chemat salvarea

Teatrul Stela Popescu va duce mai departe nobila misiune artistica lasata mostenire de marea actrita

Articole asemănătoare

Seful ANAF, Dragos Doros, dat in judecata de angajati pentru ca nu s-a aplicat majorarea salariilor

Bogdan

SRI: Numarul interviurilor de securitate pe aeroport s-a triplat, dupa atentatele de la Paris

Lucy Ionesco

Restructurari la CE Hunedoara. Minele Lonea si Lupeni vor fi inchise

Lucy Ionesco