Decizia in cazul lui Madalin Voicu si Nicolae Paun se ia astazi in Comisia Juridica
Politica

Decizia in cazul lui Madalin Voicu si Nicolae Paun se ia astazi in Comisia Juridica

Cazul Madalin Voicu – Nicolae Paun se transeaza, luni, la Comisia Juridica din Camera Deputatilor. Deputatii vor da un aviz asupra cererii DNA de retinere si arestare a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de procurorii DNA de frauda cu fonduri europene prin intermediul Asociatiei Partida Romilor „Pro Europa”.

Avizul Comisiei Juridice este consultativ, decizia finala in cazul Madalin Voicu – Nicolae Paun urmand a fi luata in plenul Camerei Deputatilor.

Amintim ca DNA a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru retinerea si arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun pentru presupuse infractiuni legate de Asociatia Partida Romilor „Pro Europa”.

Madalin Voicu este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare a banilor, iar Nicolae Paun – de folosire sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, avand ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spalare a banilor, efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumparare de influenta si influentare a declaratiilor.

Stiri pe aceeasi tema

IOHANNIS: Nu vreau sa fiu nici un presedinte jucator, nici tatuc

Cristiana Petrariu Bota

Dragnea: Testamentul politic al Regelui Mihai trebuie urmat de noi toti, indiferent de convingerile politice

Cristiana Petrariu Bota

Iohannis si Shhaideh au vorbit la telefon si ar fi programat o intalnire saptamana viitoare. Iohannis ar fi spus ca propunerea PSD este foarte buna

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult