Declaratii de dragoste intre cuplul prezidential Barack si Michelle Obama
Externe

Declaratie de dragoste intre cuplul prezidential Barack si Michelle Obama

Cuplul prezidential american Barack si Michelle Obama si-au facut declaratii de dragoste de Valentine’s Day. Invitat într-o ediție specială a cunoscutei emisiuni realizate de Ellen Degeneres, președintele american Barack Obama i-a recitat o poezie soției sale, Michelle.

Declaratia de dragoste a fost facuta de Barack Obama intr-un decor deosebit de romantic. În spate, o perdea rosie și mai multe buchete de flori.

Cineva sa sune la Celula de criză pentru că atmosfera se va încinge. Michelle, da data asta te voi răsfăța și îți voi găti dovlecei cu pâine și voi așeza câteva legume pe un platou”, a spus Barack Obama, făcând aluzie la modul său sanatos de viață pentru care militează prima doamna.

Devenind serios, Obama a continuat: “Michelle, am luat multe decizii bune ca presedinte, însă cea mai buna decizie din viata mea a fost sa te aleg pe tine. Iti multumesc ca ma suporti„.

Presedintele SUA a fost suprins de sotia sa, in aceeasi emisiune, tot cu un mesaj video. Si ea i-a scris o poezie: „Trandafirii sunt rosii, violetele sunt albastre, tu esti presedinte iar eu sunt iubita ta. Am scris poezia in timp ce faceam o suta de flotari”, a adăugat prima doamnă.

Articole asemănătoare

Libertatea de circulatie a cetatenilor UE in Marea Britanie ar urma sa fie garantata cel putin 2 ani dupa Brexit – ronews.co.uk

Ioana Badulescu

COVID-19. Lista cu tarile in cazul carora se impune izolarea la domiciliu a romanilor intorsi din aceste zone

Lucy Ionesco

Adunare Nationala la Chisinau pentru unirea Rep. Moldova cu Romania

Lucy Ionesco