7.8 C
România
28 septembrie 2022
Declaratii de dragoste intre cuplul prezidential Barack si Michelle Obama
Externe

Declaratie de dragoste intre cuplul prezidential Barack si Michelle Obama

Cuplul prezidential american Barack si Michelle Obama si-au facut declaratii de dragoste de Valentine’s Day. Invitat într-o ediție specială a cunoscutei emisiuni realizate de Ellen Degeneres, președintele american Barack Obama i-a recitat o poezie soției sale, Michelle.

Declaratia de dragoste a fost facuta de Barack Obama intr-un decor deosebit de romantic. În spate, o perdea rosie și mai multe buchete de flori.

Cineva sa sune la Celula de criză pentru că atmosfera se va încinge. Michelle, da data asta te voi răsfăța și îți voi găti dovlecei cu pâine și voi așeza câteva legume pe un platou”, a spus Barack Obama, făcând aluzie la modul său sanatos de viață pentru care militează prima doamna.

Devenind serios, Obama a continuat: “Michelle, am luat multe decizii bune ca presedinte, însă cea mai buna decizie din viata mea a fost sa te aleg pe tine. Iti multumesc ca ma suporti„.

Presedintele SUA a fost suprins de sotia sa, in aceeasi emisiune, tot cu un mesaj video. Si ea i-a scris o poezie: „Trandafirii sunt rosii, violetele sunt albastre, tu esti presedinte iar eu sunt iubita ta. Am scris poezia in timp ce faceam o suta de flotari”, a adăugat prima doamnă.

Related posts

Brexitul ar putea lasa sute de mii de oameni in saracie extrema. Studiu: Acestea sunt estimari modeste

Lucy Ionesco

Copilotul care a prabusit intentionat Avionul Airbus A320 avea probleme psihice

Corina Alexandru

Romania trimite medici si medicamente in Republica Moldova

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult