2.1 C
România
24 octombrie 2021
Declaratii de dragoste intre cuplul prezidential Barack si Michelle Obama
Externe

Declaratie de dragoste intre cuplul prezidential Barack si Michelle Obama

Cuplul prezidential american Barack si Michelle Obama si-au facut declaratii de dragoste de Valentine’s Day. Invitat într-o ediție specială a cunoscutei emisiuni realizate de Ellen Degeneres, președintele american Barack Obama i-a recitat o poezie soției sale, Michelle.

Declaratia de dragoste a fost facuta de Barack Obama intr-un decor deosebit de romantic. În spate, o perdea rosie și mai multe buchete de flori.

Cineva sa sune la Celula de criză pentru că atmosfera se va încinge. Michelle, da data asta te voi răsfăța și îți voi găti dovlecei cu pâine și voi așeza câteva legume pe un platou”, a spus Barack Obama, făcând aluzie la modul său sanatos de viață pentru care militează prima doamna.

Devenind serios, Obama a continuat: “Michelle, am luat multe decizii bune ca presedinte, însă cea mai buna decizie din viata mea a fost sa te aleg pe tine. Iti multumesc ca ma suporti„.

Presedintele SUA a fost suprins de sotia sa, in aceeasi emisiune, tot cu un mesaj video. Si ea i-a scris o poezie: „Trandafirii sunt rosii, violetele sunt albastre, tu esti presedinte iar eu sunt iubita ta. Am scris poezia in timp ce faceam o suta de flotari”, a adăugat prima doamnă.

Stiri pe aceeasi tema

Iesirea Marii Britanii din UE a fost influentata de Rusia prin 150.000 de conturi de Twitter

Cristiana Petrariu Bota

La Paris au circulat ieri doar masinile cu numar fara sot

Corina Alexandru

Papa Francisc: Sufletele oamenilor cu pacate multe nu merg in iad!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult