Mihai Fifor ar putea fi noul ministru al Transporturilor. Nominalizarea a fost transmisa la Cotroceni
Politica

Decretul de numire a lui Fifor la Transporturi, semnat de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Transporturilor. Numirea lui Fifor la Transporturi vine dupa ce Victor Ponta l-a desemnat pe senatorul PSD de Dolj Mihai Fifor ca noul ministru al Transporturilor in locul lui Ioan Rus, ca demisionat din functie in urma unor declaratii controversate la adresa romanilor din diaspora.

Mihai Fifor este presedintele Comisiei pentru transporturi si energie, dar face parte si din Comisia speciala comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, din iulie 2013. In februarie 2013 a fost ales membru supleant in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.

Ce spune Mihai Fifor, noul ministru al Transporturilor

Cine este Mihai Fifor

Senator PSD de Dolj, Mihai-Viorel Fifor este presedintele Comisiei pentru transporturi si energie a Senatului incepand din februarie 2015. Mai inainte a fost secretar al Comisiei pentru administratie publica si organizarea teritoriului. De asemenea, Fifor a condus Comisia parlamentara de ancheta in cazul terenurilor de la Nana, comuna din Calarasi unde si familia Basescu a cumparat pamant.

Vezi si: Ioan Rus ii socheaza pe romanii din diaspora: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva

Inainte de a fi ales in Parlament, a lucrat in domeniul culturii, fiind manager al Muzeului Regional al Olteniei. In ianuarie 2009 a devenit secretar de stat pe probleme institutiilor prefectului in Ministerul Afacerilor Interne. In acelasi minister a fost, in 2012, si secretar de stat pe problemele comunitatilor locale.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.  

Articole asemănătoare

ALDE ii cere presedintelui Iohannis sa promulge noul Cod Fiscal

Lucy Ionesco

Votul la Codul Penal, ilegal? Au fost doua voturi peste minimul necesar, dar trei deputati nu ar trebui sa fie in Parlament

Ioana Badulescu

Gabriel Oprea a demisionat, Sorin Campeanu il inlocuieste la Ministerul de Interne

Lucy Ionesco