Deepside Deejays – In My Heart. VIDEO

Bogdan
By Bogdan martie 29, 2014 13:27

Deepside Deejays – In My Heart. VIDEO

Deepside Deejays lanseaza o noua piesa, intitulata “In My Heart”. Melodia promite sa urce rapid in top-urile de specialitate, tinand cont ca cei de la Deepside Deejays au avut in ultimii ani un succes international formidabil in tari precum Rusia, Turcia, Spania, Tunisia sau Maroc.

Super productia “In My Heart” promite sa devina foarte curand hitul anului 2014. Cei de la Deepside Deejays au dezvaluit ca piesa “In my heart” a fost compusa din suflet, fiind o piesa optimista, cu un mesaj simplu, dar care exprima multe trairi si experiente.

“Punem suflet la orice piesa, fie in calitate de artisti fie de compozitori/producatori. De altfel nici nu poti crea ceva fara sa te implici emotional. Cat traiesti inveti si ce inveti dai mai departe celor care vor sa te asculte. Si asta facem si noi, intr-un mod cat se poate de sincer. “In my heart” este exact asa cum suna: din suflet! Este o piesa optimista, cu un mesaj simplu, dar care exprima multe trairi si experiente pe care vrem sa le impartasim cu voi.”, ne-au povestit cei doi artisti.

Piesa este compusa de Alstani Victor Razvan (Victor De La Pena) si Paduraru Silviu Marian (Dave Pryce) care de curand au infiintat un nou label, Metropolitan Records, textul fiind semnat de Andrei Leonte.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.