ALDE
Politica

Delegatia ALDE care va participa la consultarile de la Cotroceni

Copresedintele ALDE, Daniel Constantin, a prezentat, luni, componenta delegatiei ALDE care va participa la consultarile de la Cotroceni pe tema modificarilor legilor sigurantei nationale.

Din delegatia ALDE care va merge la consultari la Cotroceni vor face parte Calin Popescu Tariceanu, Daniel Constantin, Teodor Melescanu, Bogdan Ciuca si Daniel Barbu.

Consultari cu partidele la Cotroceni pe legile sigurantei nationale

„Azi am hotarat ca delegatia ALDE sa fie reprezentata de domnul Tariceanu si de mine. Din delegatie vor mai face parte domnul Teodor Melescanu, alaturi de liderii celor doua grupuri parlamentare de la Senat si Camera Deputatilor, respectiv domnul deputat Bogdan Ciuca si domnul senator Daniel Barbu”, a precizat Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Articole asemănătoare

Presedintele Iohannis si-a anulat vizita in Ucraina: Anularea unei vizite prezidentiale este un semnal extrem, extrem de dur

Ioana Badulescu

UDMR se va intalni la negocieri cu PNL pe 15 august

Lucy Ionesco

Orban sare la gatul lui Ponta dupa declaratia lui Ioan Rus: Sa-si ceara scuze si sa-l dea afara din PSD

Lucy Ionesco