5.6 C
România
19 octombrie 2021
ALDE
Politica

Delegatia ALDE care va participa la consultarile de la Cotroceni

Copresedintele ALDE, Daniel Constantin, a prezentat, luni, componenta delegatiei ALDE care va participa la consultarile de la Cotroceni pe tema modificarilor legilor sigurantei nationale.

Din delegatia ALDE care va merge la consultari la Cotroceni vor face parte Calin Popescu Tariceanu, Daniel Constantin, Teodor Melescanu, Bogdan Ciuca si Daniel Barbu.

Consultari cu partidele la Cotroceni pe legile sigurantei nationale

„Azi am hotarat ca delegatia ALDE sa fie reprezentata de domnul Tariceanu si de mine. Din delegatie vor mai face parte domnul Teodor Melescanu, alaturi de liderii celor doua grupuri parlamentare de la Senat si Camera Deputatilor, respectiv domnul deputat Bogdan Ciuca si domnul senator Daniel Barbu”, a precizat Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Scrisoarea trimisa de premierul Viorica Dancila catre presedintele CE Jean Claude Juncker

Ioana Badulescu

Congresul extraordinar al PSD va avea loc in noiembrie

Cristiana Petrariu Bota

Victor Ponta: Multumesc celor care alaturi de Daniel Contantin au verificat ce se intampla cu preturile la alimente

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult