Demisie asteptata la Ministerul Justitiei. Florin Iordache si-ar putea anunta demisia astazi

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 5, 2017 12:00

Demisie asteptata la Ministerul Justitiei. Florin Iordache si-ar putea anunta demisia astazi

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, ar urma sa-si anunte demisia, duminica, conform unor surse politice citate de Antena 3. Amintim ca astazi are loc la Palatul Victoria o sedinta de Guvern in regim de urgenta, in cadrul careia va fi abrogata ordonanta de urgenta 13 de modificare a Codului penal.

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat aseara, la Palatul Victoria, ca OUG 13 va fi abrogata. Sedinta este programata pentru duminica, la 14:00, insa ora ar putea fi amanata daca nu este gata redactarea actului de abrogare.

“Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, maine vom face în regim de urgenţă o şedinţă de guvern pentru abrogarea acestei ordonanţe. (…) Folosesc termenul ‘abrogare’. (…) Am văzut dezbateri inclusiv din acest punct de vedere. E termenul folosit de către Administraţia Prezidenţială, atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanţă. Vom găsi calea legală, abrogarea, prorogare, ca să nu intre în vigoare această ordonanţă”, a declarat, aseara, premierul Grindeanu.

Conform surselor citate, ministrul Justitiei Florin Iordache si-ar putea anunta demisia in cursul zilei de duminica.

Vezi si: Sedinta de Guvern pentru abrogarea OUG 13 va avea loc la ora 14.00 – UPDATE

Presedintie: Guvernul a gresit flagrant, e responsabil sa rezolve criza. Cetatenii nu accepta nimic mai putin

Miting PSD de sustinere a Guvernului Grindeanu: A venit momentul sa vorbim si noi!

Medicii din Romania, prima reactie la ordonante: Retrageti OUG. Cresterile salariale pot fi vazute ca o forma de mita. Medicii au iesit la proteste seara de seara

Sindicatele ii transmit lui Liviu Dragnea ca sprijina protestele: Si Ceausescu a majorat salarii ca sa acopere disfunctionalitatile

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.