Gabriel Oprea
Politica

Gabriel Oprea si-ar pregati demisia de la Ministerul de Interne

Gabriel Oprea si-ar pregati demisia de la Ministerul de Interne. Informatia a aparut in emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, insa pana la ora transmiterii acestei stiri nu a fost transmisa public o informare in acest sens. Demisia lui Gabriel Oprea ar surveni intr-un context tensionat, peste 25.000 de oameni iesind marti seara in strada si marsaluind impotriva coruptiei si impotriva actualei clase politice. Este, probabil, cel mai mare mars al ultimilor 25 de ani din Europa de Est.

Peste 25.000 de oameni au iesit, marti seara, in strada si au demonstrat impotriva coruptiei, au cerut demisia guvernului Ponta, a primarului Sectorului 4 si a intregii clase politice care conduce Romania.

Mesajul presedintelui Iohannis pentru protestatari

A fost poate cea mai mare manifestatie dupa cele de la inceputul anilor 90. Miile de manifestanti au scandat lozinci precum ”Jos Oprea, Ponta, Piedone!” Protestatarii au trecut pe la Guvern, Palatul Parlamentului, Primaria Sectorului 4, Patriarhia Romana si clubul Colectiv.

Mitingul, care a pornit de la un apel pe Facebook pentru demisia primarului Sectorului 4, s-a transformat intr-unul impotriva Guvernului, miile de manifestanti deplasandu-se din Piata Universitatii, Piata Victoriei pana la Patriarhie si club Colectiv, scandand neincetat „Ponta, Demisia”, „Oprea, demisia”, „Asasinii”.

Vedeti mai jos ce spunea Gabriel Oprea in urma cu 4 luni despre posibilitatea unei demisii.

Sursa video: Pro TV

Mars antisistem in Bucuresti. Mii de oameni isi apara dreptul la viata si cer demisia intregii clase politice – UPDATE

Stiri pe aceeasi tema

Mihai Sturzu si-a dat demisia din PSD

Cristiana Petrariu Bota

Basescu il ataca pe Ponta: Spuneti un singur tronson de autostrada contractat si terminat de guvernul Ponta

Cristiana Petrariu Bota

Noroc ca exista Tariceanu, altfel alegatorii liberali din Romania trebuiau sa emigreze la Polul Nord

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult