Demisie in UDMR. Eckstein Kovacs Peter a anuntat la protestul din Cluj ca demisioneaza, nemultumit de pozitia Uniunii fata de legile justitiei
Politica

Demisie in UDMR. Eckstein Kovacs a anuntat la protestul din Cluj ca demisioneaza, nemultumit de pozitia Uniunii fata de legile justitiei

Demisie surpriza in UDMR. Fostul senator Eckstein Kovacs Peter a anunţat, sâmbătă seara, la protestul desfăşurat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pentru a cincea zi consecutiv, că demisionează din calitatea de membru al UDMR după 28 de ani, nemulţumit de poziţia formaţiunii faţă de legile justiţiei.

„Piaţa Libertăţii, aşa cum s-a numit mai demult Piaţa Unirii, este un loc important, şi anunţ aici demisia mea din calitatea de membru al UDMR. Nu sunt de acord cu multe lucruri, dar ceea ce a umplut paharul este poziţia UDMR faţă de legile justiţiei”, a spus Eckstein Kovacs.

„Modificările la Codul de procedură penală au trecut cu voturile UDMR. De asemenea, a contat în această decizie a mea şi cârdăşia cu PSD, este un lucru inacceptabil pentru mine. După 28 de ani de când am devenit membru al UDMR s-a umplut paharul”, a adăugat Eckstein.

Anunţul acestuia a fost întâmpinat cu aplauze de protestatarii prezenţi.

Articole asemănătoare

Nelu Tataru deschide lista candidatilor PNL pentru Camera Deputatilor, Iulian Baca primul pe lista la Senat

Teodora Badescu

Basescu promite o opozitie fara compromisuri PSD: Acesta pare sa fi fost destinul meu in politica

Lucy Ionesco

Scandal in Camera Deputatilor pe Legile justitiei. USR sustine ca parlamentarii PSD au avut „un comportament absolut odios”

Lucy Ionesco