PNL si USR vor initia impreuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Care este pozitia celorlalte formatiuni politice
Politica

Demisii in PNL Bucuresti dupa rezultatele rusinoase obtinute de liberali la sectoare

Demisii in bloc in PNL. Cinci presedinti de filiale PNL din Bucuresti au demisionat, mai putin Anca Boagiu – presedinta PNL Sector 2. Demisiile au venit ca urmare a rezultatului slab obtinut de PNL la alegerile locale din 5 iunie 2016.

„Cinci dintre cei șase președinți de sectoare și-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, președintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului și în consecință nu și-a depus demisia”, a decarat Mihai Voicu, vicepresedinte PNL.

PNL, umilit in Bucuresti! Cine isi da demisia din PNL dupa rezultatele catastrofale obtinute la alegeri

Potrivit lui Mihai Voicu, a fost ceruta si demisia lui Ilie Bolojan din functia de secretar general in cadrul PBN al PNL.

„O parte dintre noi, si anume patru presedinti de sectoare, am solicitat si demisia dlui secretar general Ilie Bolojan pentru ca am considerat ca in calitatea sa de sef de campanie la nivel national nu a performat, a lipsit cu desavarsire din aceasta campanie. Nu am primit inca un raspuns si asteptam. Solicitarea noastra ramane si in cadrul Biroului Politic National de demisie a dlui Ilie Bolojan din functia de secretar general’, a afirmat vicepresedintele PNL.

La sediul PNL a avut loc miercuri o intalnire cu presedintii de organizatii din Bucuresti si cu candidatii la alegerile locale.

Related posts

Ludovic Orban si conducerea PNL, in carantina cu suspiciune de coronavirus. Premierul se afla autoizolat la Vila Lac 1

Lucy Ionesco

Gabriel Biris, numit secretar de stat in Ministerul Finantelor

Lucy Ionesco

Mesajul presedintelui Iohannis de Ziua Nationala: 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult