DENTAL FUTURE 2019 prezinta la Iasi viitorul stomatologiei si al tehnicii dentare. Cine sunt invitatii editiei
Comunicate Stiri locale

DENTAL FUTURE 2019 prezinta la Iasi viitorul stomatologiei si al tehnicii dentare. Cine sunt invitatii editiei

Dupa o prima editie de succes, DENTAL FUTURE, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate medicilor stomatologi si tehnicienilor dentari din Romania, anunta cea de-a doua editie, la Iasi, pe 25 si 26 ianuarie 2019.

Evenimentulva fi structurat pe doua sectiuni – conferinta generala (25 si 26 ianuarie 2019, Hotel International), precum si workshop-uri (23, 24 si 25 ianuarie 2019, la sediul Draghici Dental). Vor fi doua zile de informatii teoretice, precum si sesiuni practice sustinute de specialisti de top din sase tari si de pe doua continente.

Iasi: 25 si 26 ianuarie 2019 – Conferinta generala
23, 24 si 25 ianuarie 2019 – Workshop-uri

Cele mai noi tehnici si ultimele tendinte din domeniul stomatologiei si al tehnicii dentare vor fi in prim-plan intr-un eveniment care urmareste interactiunea directa intre specialistii romani si cei straini si consolidarea colaborarii intre medicul dentist si tehnicianul dentar in beneficiul pacientului.

Printre invitatii editiei din acest an se numara: Dr. Alvaro Bastida Freijedo – Spania, membru de onoare sispeakerinternational al Open DentalCommunity, autor al protocolului FILO pentru Implantologie minim-invaziva, Dr. Daniel Rodriguez Riquel – Spania, expert universitar in periodontie al Universidad Europea de Madrid, Dr. Federico Mandelli – Italia, indrumator in cadrul Departamentului de Chirurgie Orala Avansata din cadrul clinicii dentare de la Departamentul de Tehnologii ale Sanatatii, Universitatea din Milano, Dr. Andrea Mastrorosa Agnini – Italia, fondator al „Digital Dental Revolution Education“, coautor a numeroase publicatiistiintifice din Italia si internationale, Dr. David Vallejo Rodriguez – Spania, specialist in ortodontie in diferite centre de sanatate,Dr. Robert Ciocirlan – Romania, specialist in medicina dentara restaurativa si protetica dentara, Dr. Eliza Dragan – Romania, medic Specialist in Chirurgie Dento-Alveolara, Dr. Cosmin Bata – Romania, specialist in implantologie si fondatorul Institutului de Stomatologie Sibiu, Dr. Ovidiu Alexinschi – Romania, medic primar psihiatru, artizanul si promotorul conceptelor „No addict“ si „EVOLUTION“.

DENTAL FUTURE 2019 il va gazdui la Iasi pe unul dintre primii trei tehnicieni dentari de la nivelul intregii lumi, Show Yamamoto, din Japonia. Realizarile sale profesionale cuprind cateva decenii de activitate, precum si numeroase certificari si atestari: Certified trainer – Japan Academy of EstheticDentistry, Masterlab of VITA, VITA International Speaker, Active Member of International Academy for Digital Dental Medicine.

Lista tehnicienilor dentari speakeri la DENTAL FUTURE 2019 ii cuprinde, de asemenea, pe:

Simone Maffei – Italia, MaffeiDentalLaboratory, Modena, Castigator al AIOP International Award 2014, KyriakosDrivas – Grecia, instructor al Asociatiei Internationale „Immediate Team”, Specializat in diverse sisteme all-ceramic, estetica dentara, tehnologie digitala si implanturi dentare, Lucian Dansorean – Romania, care de-a lungul anilor a format un numar considerabil de tehnicieni dentari, a dezvoltat o serie de metode si concepte tehnice, unele deja brevetate si transformate in cursuri sub egida „Practici avansate in tehnica dentara“,
Mihail Sledkov – Lituania, Director al laboratorului de tehnica dentara Mihail Sledkov.

Dan Draghici: DENTAL FUTURE – o datorie si un vis implinit

„DENTAL FUTURE este un proiect de suflet al nostru si ne bucura nespus faptul ca am reusit sa il aducem la a doua editie. Cred ca este de datoria noastra sa ne punem orasul in valoare ca centru medical de elita intr-un context international din care facem deja parte.

Pe scurt, DENTAL FUTUREeste deja un eveniment important in domeniu. Pentru profesionisti, suntem siguri ca numele celor care au acceptat sa fie alaturi de noi in calitate de speakeri si ne-au acordat increderea lor sunt suprize foarte placute. Mizam pe sprijinul intregii comunitati stomatologice pentru a reusi sa ducem mai departe acest proiect.

In plus, DENTAL FUTUREeste definit si de programul de responsabilitate sociala pe care il sustinem. Am decis ca o parte importanta din fondurile obtinute de pe urma acestei conferinte sa ia drumul Fondului de Burse, un proiect derulat de Fundatia Comunitara Iasi“ – Dan Draghici, initiator DENTAL FUTURE.

Peste 8000 de euro din fondurile obtinute din finantarea DENTAL FUTURE 2019 vor fi directionate catre Fundatia Comunitara din Iasi, in cadrul programului de responsabilitate sociala al Conferintei. Banii vor fi folositi pentru a sustine un numar important de elevi in cadrul programului Fondul de Burse, un program construit de iesenii care au ales sa sustinasi sa sprijine material viitorul tinerilor straluciti, exact atunci cand sprijinul lor conteaza cu adevarat, cand se incheaga caracterul si se formeaza harta deciziilor de viata.

In 2018, DENTAL FUTURE a reunit peste 200 de participanti, parteneri si colaboratori. La eveniment au participat 12 speakeri din 8 tari, respectiv Luxemburg, Italia, Grecia, Ungaria, Germania, Spania, Coreea de Sud, alaturi de specialisti romani cu vizibilitate europeana.

DENTAL FUTURE 2019 este organizat de echipele Draghici Dental, SafraDental si Junior&FamilyDental Center. Draghici Dental are o experienta de peste 11 ani in domeniul tehnicii dentare, iar calitatea serviciilor si tehnologiilor folosite au ajutat compania sa asigure lucrari dentare si consultanta de specialitate pentru aproximativ 400 de medici stomatologi din Bucuresti si 10 judete din Estul Romaniei. Reteaua de clinici Junior&FamilyDental Center numara trei clinici in Romania, doua in Iasi si una in Bucuresti.

Stiri pe aceeasi tema

Radu Mazare: Liberalii se opuneau cedarii actiunilor APC catre primarie. Pentru Constanta este mai bine ca au plecat

Bogdan

Doliu la Politia Locala din Vaslui. Un politist de doar 45 de ani a murit rapus de coronavirus

Teodora Badescu

Bilete de tratament in statiuni balneare, puse la dispozitie de Casa de Pensii Timis

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult