Departamentul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov s-a mutat intr-un centru modern, care integreaza Serviciul 112 din Bucuresti Ilfov, ISU Bucuresti Ilfov (Pompierii si medicii SMURD) si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov
Social Stiri locale

Departamentul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov s-a mutat intr-un centru modern, care integreaza Serviciul 112 din Bucuresti Ilfov, ISU Bucuresti Ilfov (Pompierii si medicii SMURD) si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov

Departamentul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov s-a mutat intr-un centru modern, pus la dispozitie de Primaria Generala, care integreaza Serviciul 112 din Bucuresti Ilfov, ISU Bucuresti Ilfov (Pompierii si medicii SMURD) si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov.

De acum, putem spune ca avem la Bucuresti-Ilfov un dispecerat integrat la nivel european, care integreaza Serviciul 112 din Bucuresti Ilfov, ISU Bucuresti Ilfov (Pompierii si medicii SMURD) si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov intr-un centru modern destinat gestionarii situatiilor de urgenta, precizeaza institutia intr-un comunicat de presa transmis la redactie.

„Multumesc tuturor colegilor si autoritatilor care s-au implicat in realizarea acestui centru modern, unde va functiona si Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti, cand este nevoie de convocarea membrilor acestuia. Mult succes!”, a transmis Secretar de Stat dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, din cadrul MAI.

Mutarea in noua cladire, pusa la dispozitie de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, a inceput acum aproximativ 4 luni cand pompierii impreuna cu structura de coordonare medicala a SMURD s-au mutat in noul sediu. Ulterior, la aproximativ 2 luni, conducerea STS a decis mutarea centrului 112 care deserveste Bucuresti si Ilfov.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov s-a mutat la data de 16 noiembrie astfel ajungand la finalizarea procesului de comasare a dispeceratelor serviciilor de ambulanta si a celor ale inspectoratelor pentru situatii de urgenta pe plan national cel din Bucuresti-Ilfov fiind ultimul centru care trebuia infiintat.

„Putem spune acum ca in Bucuresti – Ilfov avem un dispecerat integrat de nivel european pentru deservirea situatiilor de urgenta care afecteaza populatia de la cazurile individuale de urgenta pana la situatiile complexe”, arata Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

Stiri pe aceeasi tema

ALERTA la granita Romaniei cu Ucraina. Virusul gripei porcine AH1N1 a ucis 122 de ucraineni. Suceava ia masuri

Cristiana Petrariu Bota

INALTAREA DOMNULUI. Traditii si obiceiuri de Ispas, la 40 de zile dupa Paste. De Inaltare este si Ziua Eroilor

Cristiana Petrariu Bota

Solomon Wigler, consilierul lui Sorin Oprescu, retinut de procurorii DNA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult