Deputatii au redistribuit bani pentru paza si securitatea Camerei Deputatilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 2, 2015 18:15

Deputatii au redistribuit bani pentru paza si securitatea Camerei Deputatilor

Deputatii au redistribuit bani pentru paza si securitatea Camerei Deputatilor, renuntand la retehnologizarea ascensoarelor. Astfel, suma de 280.000 lei va fi transferata in buget pentru dotarea cu dispozitive de paza si securitate la intrarea in Camera, pentru porti de detectare metale si pentru amenajarea cabinetelor demnitarilor.

Suma de 280.000 lei va fi redistribuita de la capitolul reparatii la cel de investitii pentru “masuri de protectie si siguranta la intrarea in Camera, dispozitive de paza si securitate”, potrivit declaratiei facute de secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici.

Potrivit memorandumului intern al secretarului general al Camerei, se propune redistribuirea sumei de 280.000 lei “pentru functionarea in conditii optime a activitatii de control, acces persoane in Palatul Parlamentului si pentru amenajarea unor cabinete ale demitarilor”.

Din bugetul Camerei de la capitolul Reparatii, retehnologizarea ascensoarelor, lifturilor de marfa, inclusiv monitorizare si adaptare la normele obligatorii, se iau 280.000 lei si se trasfera la capitolul Dotari independente, pentru cumpararea a patru porti de detectare metale, 130.000 lei si pentru opt seturi de birou – 150.000 lei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.