Deputatul PSD Catalin Radulescu, reactie incredibila: Iohannis nu e presedintele nostru, sa stea cu poporul lui
Politica

Deputatul Catalin Radulescu a fost suspendat din PSD, decizia a fost luata in CExN

Deputatul Catalin Radulescu a fost suspendat din PSD, decizia fiind luata, joi, in sedinta Comitetului Executiv National (CExN) a partidului. Catalin Radulescu anuntase, in 20 martie, ca se autosuspenda din PSD pana la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaratiile pe care le-a facut in spatiul public.

Social-democratii au decis suspendarea lui Catalin Radulescu din PSD pe o durata de sase luni, decizia fiind luata dupa ce deputatul a lansat in spatiul public o serie de declaratii cu privire la participarea lui la Revolutie si la armele pe care le detine.

Deputatul Catalin Radulescu a anuntat, in 20 martie, ca se autosuspenda din PSD pana la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaratiile pe care le-a facut in spatiul public.

„Am hotarat ca, in conformitate cu articolul 29 din Statutul PSD, sa ma autosuspend pe o perioada de minim sase luni din partidul meu de suflet, in ideea de a-i proteja atat imaginea, dar si pe cea a colegilor mei. (…) Nu imi voi trada colegii din grupul parlamentar social-democrat, pentru ca fiecare vot al nostru in Parlament este important si pentru PSD si pentru Guvernul pe care il sustinem. Dupa clarificarea problemelor, (…) voi anunta, in termenul statutar, partidul referitor la decizia mea viitoare”, preciza Radulescu intr-un comunicat.

Related posts

Jurnalistul Marian Sultanoiu: „Ion fara de mormant” va fi romanul pribeag, alungat, umilit in „Europa lui”. E mai usor sa fugi, decat sa te lupti pentru tine, pentru tara

Ioana Badulescu

Tariceanu: Se cuvine ca Academia Romana sa devina locul central al dezbaterilor intelectuale

Lucy Ionesco

Liviu Dragnea: O eventuala incercare de suspendare a presedintelui ar „rascoli” din nou tara

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult