Politica

Deputatul PNL Daniel Gheorghe, suparat pe site-urile de stiri care atrag trafic cu titluri mincinoase

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, s-a suparat pe site-urile de stiri care atrag trafic cu titluri mincinoase, cu referire la un site de stiri cunoscut care ar fi folosit un „titlu mincinos” pentru a atrage accesari. Daniel Gheorghe face referire la site-ul stiripesurse.ro, despre care spune ca s-ar fi asteptat la „ceva mai multa responsabilitate”.

Articolul la care face referire Daniel Gheorghe este intitulat „Un deputat PNL il acuza pe Klaus Iohannis ca nu e patriot si ca nu e responsabil politic”. Iata reactia lui Daniel Gheorghe la materialul de pe stiripesurse.ro.

Dacă Klaus Iohannis nu ar fi fost patriot și responsabil nu l-aș fi susținut pentru funcția de președinte al României. Dar, mai important decât orice, dacă președintele Iohannis nu ar fi fost patriot și responsabil nu m-aș fi adresat domniei sale într-o chestiune ce necesită deopotrivă patriotism și responsabilitate.

Sigur că un titlu mincinos, ,,clickbait,, , îți poate aduce câteva accesări în plus. Dar nu-ți aduce niciun strop de prestigiu, dimpotrivă. Iar de la un site de știri cum este cel condus de un jurnalist cu experiență ca Iosif Buble aș fi așteptat ceva mai multă ….responsabilitate. Patriotism poate fi prea mult„, a scris deputatul PNL.

„Un deputat PNL îl acuză pe Klaus Iohannis că nu e patriot și că nu e responsabil politic”, este titlul articolului publicat de site-ul lui Iosif Buble.

„Klaus Iohannis pare să aibă un război deschis cu o parte a PNL. După ce prim-vicepreședintele Ludovic Orban i-a reproșat că s-a dus la ministerele de forță și nu la cele importante la învestirea Guvenrului Dacian Cioloș, un alt deputat îl atacă pe președintele României.

Este vorba despre Daniel Gheorghe, un tânăr deputat PNL care are numai 30 de ani. El îi reproșează lui Klaus Iohannis că nu este patriot și că nu e responsabil politic pentru că acceptă cotele obligatorii de refugiați”, scrie in debutul articolului.

HotWeek.ro va prezinta mai jos scrisoarea deschisa adresata de deputatul Daniel Gheorghe catre presedintele Klaus Iohannis.

Domnule Președinte,

Vă scriu cu adânc respect, încredere și speranță, în ceea ce reprezintă pentru România instituția prezidențială, instituția fundamentală sub aspectul politicilor de apărare și securitate națională.

În calitatea dumneavoastră de garant constituțional și de comandant suprem al forțelor armate aveți o responsabilitate uriașă în fața românilor, aceea de a păstra ordinea de drept democratică și a apăra viața, bunurile, proprietățile, valorile și cultura neamului nostru.

Din perspectiva securității interne, România se află acum într-o situație mult mai bună decât „Vechea Europă”. Europa traversează o epocă extrem de dificilă și plină de încercări. Valul de islamism emergent prezent în orașele tot mai nesigure și polarizate social din statele occidentale sunt doar o fațetă a marilor greșeli de politică și strategie națională făcute de democrațiile occidentale în ultimele decenii. Imigrația în masă și neintegrarea comunităților musulmane în societățile vestice au venit la pachet cu extinderea statul asistențial și corectitudine politică. Astfel, am creat adevărate bombe sociale, în orașe simbol pentru cultura europeană: Paris, Bruxelles, Marsilia, Rotterdam ori Malmo trăiesc acum în teroare, întrebându-se nu dacă ci când va urma un nou atentat jihadist.

Acum, României i se cere să facă aceleași greșeli pe care le-au făcut unele state occidentale în ultimele decenii.

De aceea, vă scriu în speranța că veți conștientiza și acționa în interesul protejării valorilor libertății și a democrației de tip liberal, într-un moment de cotitură al istoriei în care constatăm că valorile civilizației iudeo-creștine sunt atacate cu brutalitate.

Domnule Președinte, foarte mulți dintre românii cu care am stat de vorbă mi-au transmis temerile lor cu privire la intenția Comisiei Europene de a impune statelor membre U.E. cote fixe de migranți. Nu cred că România este pregătiră economic, social și cultural să îi primească pe acești oameni sărmani. Dincolo de asta, oamenii se tem, și pe bună dreptate, dacă ne uităm la atenționările serviciilor de securitate occidentale, că printre migranți s-ar putea afla și potențiali teroriști. Sunt riscuri pe care nu cred că trebuie să le luăm.

Domnule Președinte, România este în prezent una dintre cele mai stabile și mai sigure țări din Europa. Orașele noastre sunt mai sigure decât orașele franceze, suedeze sau belgiene. Există deja din ce în ce mai mulți occidentali care se mută în estul Europei, în țări precum România, Ungaria sau Polonia, în căutarea unui trai mai sigur și mai predictibil.

Domnule Președinte, cred că a spune un NU hotărât cotelor obligatorii este o dovadă de patriotism și de responsabilitate politică, chiar cu riscul unor pierderi diplomatice de moment. România are o singură variantă legitimă și morală în acord cu principiile de viață ale neamului românesc: respingerea categorică a oricărei formei de migrație necontrolată și impusă. Aceasta ar putea afecta în viitor securitatea națională și economia și ar duce la apariția unor conflicte religioase și culturale. Nimeni nu își dorește asta.

Domnule Președinte, după atentatul de la Paris, Polonia a anunțat că respinge cotele obligatorii. Cred că putem face la fel. Nimeni nu v-ar putea critica dacă ați face acest lucru. Poporul s-ar aduna în jurul dumneavoastră.

Domnule Președinte, România de mâine riscă să arate total diferit de felul în care atât dumneavoastră cât și eu ne dorim să arate țara pe care amândoi o iubim și o slujim, așa cum putem mai bine.

Cu adâncă prețuire,
Daniel Gheorghe
Deputat PNL

Stiri pe aceeasi tema

Autoritatea Electorala a anuntat cati romani din diaspora s-au inregistrat online ca alegatori in strainatate. Termenul limita expira in 22 de zile

Cristiana Petrariu Bota

Ministrul de Externe are o prima reactie dupa mesajul transmis de Departamentul de Stat al SUA

Cristiana Petrariu Bota

Premier: Restrictiile la libera circulatie se vor elimina dupa 15 mai, dar vor trebui respectate niste reguli

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult