Politica

Deputatul PSD de Neamt, Vlad Marcoci, a trecut la PNL

Liberalii au pus mana pe un deputat de la social-democrati. Deputatul Vlad Marcoci, presedinte executiv al PSD Neamt a demisionat din partid si s-a inscris in PNL, scrie site-ul stiripesurse.ro. Vlad Marcoci a explicat ca discutia cu liberalii nu a avut la baza o negociere stricta pe functii, iar mutarea sa din barca PSD in cea a PNL are ca motiv viziunea si perspectivele partidului pe plan local.

”Am depus astăzi adeziunea la Biroul Municipal al PNL. Discuţia noastră nu a avut la bază o negociere strictă pe funcţii. Mă alătur unei echipe pe care o văd câştigătoare şi poate face lucruri bune la Consiliul Judeţean, primării şi Parlament.

PNL are o viziune, un program clar, îşi doreşte să realizeze lucruri importante pentru judeţul Neamţ. Am făcut demersuri în sănătate, educaţie, infrastructură şi pot fi duse la bun sfârşit de oameni cu pregătire. Le mulţumesc foştilor mei colegi de la PSD, în special celor de la USL care au fost alături de mine pentru dobândirea calităţii de parlamentar”, a declarat deputatul Vlad Marcoci.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Laura Chiriac, numita consilierul premierului pe domeniul politicilor sociale

Cristiana Petrariu Bota

Tariceanu, despre invitarea in Senat a presedintelui Dumei de stat a Rusiei, Serghei Nariskin

Cristiana Petrariu Bota

Vacanta parlamentara va dura pana in 16 noiembrie. Senatorii si deputatii incep batalia electorala

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult