Radu Zlati: Romania poate ataca decizia JAI si cotele obligatorii la Curtea Europeana de Justitie
Politica

Deputatul Radu Zlati ii cere demisia ministrului Gabriel Oprea dupa accidentul in care a murit politistul Bogdan Gigina

Deputatul PNL, Radu Zlati, cere demisia de inoare vicepremierului Gabriel Oprea, dupa accidentul in care a murit politistul Bogdan Gigina, care se afla in deschiderea coloanei oficiale a lui Oprea. :Onoarea militară cere o demisie de onoare! Eu am unele bănuieli în ceea ce privește reacția vicepremierului Oprea, dar poate că domnia sa mă va contrazice și, până la urmă, vom avea (în fine!) o demisie de onoare în guvernul Ponta”, sustine Radu Zlati intr-o declaratie de presa, pe care o puteti citi mai jos.

Accidentele de circulație deveniseră o cutumă, în ceea ce privește deplasările prin țară ale celui mai iubit fiu al poporului, Adrian Năstase – azi acel blogger care ne dă lecții, gratuite, izvorâte din înțelepciunea sa politică.

Se pare că cineva a preluat obiceiul „Arogantului” de a se deplasa, pentru te miri ce, numai și numai însoțit de o coloană oficială. Este vorba de simbolul interesului național, întruparea vie a onoarei militare, domnul general doctor Oprea. Doar că pe vremea Arogantului, după câte știm noi, nu a decedat în misiune nici un polițist de la Circulație.

Politistul Dorel Moraru ar fi suferit si el un accident in timp ce il escorta pe Gabriel Oprea

Desigur, vor fi găsiți vinovații. Vor fi identificați acarii Păun ai tragediei rutiere căreia i-a căzut victimă polițistul Bogdan Gigină. Nu este exclus ca principalii responsabili să fie scoşi, in cele din urmă, ploaia deasă și mortul. Pentru că, nu-i așa?, mortul este totdeauna vinovat.

Sper ca procurorii să vină cu răspunsuri rapide și corecte la numeroasele întrebări legate de accident. Pentru mine, una dintre aceste întrebări este însăși oportunitatea/legalitatea formării unei coloane oficiale, cu antemergător, pentru deplasarea ministrului de interne între două puncte – dintre care unul era domiciliul propriu iar celălat un local de consum. Iar dacă această oportunitate lasă de dorit sau este inexistentă, consider că singurul gest onest pe care generalul Oprea îl poate face este să își ofere demisia șefului său direct, premierul Victor Ponta. Asta dacă uniforma plină de decorații a domnului general acoperă un militar adevărat, iar nu unul făcut la apelul bocancilor.

Bogdan Gigina facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Politia Romana a confirmat informatia

Eu am unele bănuieli în ceea ce privește reacția vicepremierului Oprea, dar poate că domnia sa mă va contrazice și, până la urmă, vom avea (în fine!) o demisie de onoare în guvernul Ponta.

Stiri pe aceeasi tema

PNL va vota Codul Fiscal, anunta Vasile Blaga

Cristiana Petrariu Bota

Dragnea il ironizeaza pe afaceristul care a construit 1 metru de autostrada: Niste smecheri, fac circ!

Cristiana Petrariu Bota

Fostul premier Dacian Ciolos: Dragnea acuza Bruxelles-ul de aroganta, dar in discursurile de joi seara de la Ateneu ale liderilor europeni s-a vazut orice, numai aroganta nu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult