Lumea Facebook

Despre Educatia Sexuala si minunata Lume Noua

Iulian Capsali scrie pe pagina sa de Facebook despre un „război pentru sufletul copiilor”, cu referire la intentia de a se introduce Educatia Sexuala in scolile din Romania. Va prezentam mai jos comentariul integral.

Dacă în Siria, Irak, Libia etc se destabilizează ţări şi mor milioane de oameni pentru ca să fie preluate resurse şi stăpânite liniile de transport, în România, cozile de topor ale lui Soros vor cu orice preţ să ne prepare copiii pentru Minunată Lume Nouă prin „educaţie sexuală”. Deci se duce o lupta pentru viitorul ţării, care trebuie să fie unul în care Revoluţia Sexomarxistă va izbândi.

Se fac presiuni imense pe Parlament, Ministerul Educaţiei şamd pentru introducerea acestei ore de ideologie LGBT, pro-avort, propagatoare a masturbării şi a idiotizării copiilor la vârste cât mai fragede.

Nu ştiu dacă sunt mulţi conştienţi, dar ce se întâmplă în spatele uşilor închise şi prin presiunea mass media este mult mai grav decât alte perdele de fum care ţin capul de afiş al agendei publice acum.

Trebuie să fim destul de fermi: Educaţie PENTRU Familie, NU educaţie sexuală!

PS Nu înţeleg de ce între semnatarii „societăţii civile” care îşi doresc pervertirea copiilor se regăsesc şi Cercetaşii României. Cine a semnat asemenea mizerie din partea lor? Scopurile Cercetăşiei sunt total opuse, din câte ştiu, unui astfel de demers.

Stiri pe aceeasi tema

SEX PENETRARE DUBLA. Un barbat isi poate penetra dublu partenera fara ajutorul celei de-a treia persoane

Delia Ion

VAGIN LARG vs VAGIN STRAMT. Mituri spulberate despre organul genital feminin

Delia Ion

Cele mai bune pozitii pentru un sex redutabil in masina

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult