Despre HotWeek.ro

admin

Despre noi

HotWeek.ro – Lumea noastra, online! Un site exclusivist pentru toti cei care respecta valorile! Pe hotweek.ro gasesti stiri, nu zvonuri si titluri senzationale!  

HotWeek.ro este o publicatie de stiri cu acoperire nationala si internationala, care difuzeaza actualitatea din tara si din lume in flux continuu, oferind cititorilor conexiunea in timp real cu informatia specializata de care au nevoie, precum si o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.

Stirile HotWeek.ro sunt actualizate in timp real, iar principalele evenimente ale zilei sunt transmise in format Live Text. Echipa editoriala HotWeek.ro pune accent pe calitatea si acuratetea informatiei, care sa contrabalanseze tabloidizarea tot mai des intalnita la site-urile de stiri din Romania.

Cu o echipa redactionala cu standarde ridicate in media online, HotWeek.ro s-a bucurat de un numar mare de cititori inca de la lansare, in ianuarie 2015. Site-ul a fost dezvoltat de Cristiana Petrariu Bota, un jurnalist cu experienta de peste 15 ani in radio si presa scrisa, care a dezvoltat mai multe proiecte jurnalistice.

HotWeek.ro reflecta echidistant actualitatea interna si internationala, difuzand fluxuri de stiri din toate domeniile: politic, economic, social, sportiv, cultural, extern, turistic sau din entertainment. De asemenea, HotWeek.ro ofera cititorilor principalele informatii din Bucuresti si din toate judetele Romaniei, precum si interviuri in exclusivitate. Totodata, HotWeek.ro vine in sprijinul oamenilor publici, al institutiilor si al companiilor cu o rubrica de comunicate de presa.

HotWeek.ro a inceput deja sa implementeze un mecanism de colaborare cu specialisti din domeniile politic, financiar-bancar, afaceri, industrie, constructii, servicii, turism, companii, patronate si sindicate pentru a comenta si dezvolta subiectele zilei astfel incat acestea sa fie prezentate cat mai pe intelesul cititorilor.

HotWeek.ro acorda o atentie deosebita zonei politice. In acest sens, isi propune sa aduca in prim-plan oamenii politici care construiesc Romania de la Bucuresti, Galati, Constanta, Iasi, Cluj sau din oricare alt loc al acestei tari. HotWeek.ro va aduce in fata politicienii care construiesc Romania, promovandu-le proiectele, ideile, initiativele legislative, stand de vorba cu ei si creand astfel o punte de legatura intre ei si cetatenii comunitatii pe care o reprezinta. HotWeek.ro va aduce in prim-plan planurile si realizarile politicienilor Romaniei, in incercarea de a stopa tabloidizarea care a patruns, din pacate, si in aceasta zona.

Toate aceste informatii sunt accesate online, onscreen si pe telefonul mobil de catre consumatorii de informatie. HotWeek.ro a optat pentru un slogan care sa sintetizeze perfect misiunea publicatiei: aceea de a prezenta „Lumea noastra, online”.

HotWeek.ro isi va consolida in fiecare zi pozitia spre topul liderilor de informatie din Romania nu doar prin puterea de acoperire a actualitatii, ci si prin calitatea informatiei pe care o prezinta.