Recomandari

Devino profesionist prin cursuri masaj de la CPP Alexander`s

Cursurile de masaj iti garanteaza o pregatire teoretica si practica de inalta calitate. Desigur, la cppalexanders.ro se imbunatatesc constant programele de cursuri masaj, completandu-le cu tehnici si inovatii unice. Dupa finalizarea cu succes a cursurilor de masaj terapeutic, si dupa ce vei primi documentul care atesta finalizarea cursurilor, vei putea presta servicii de masaj in centre sportive si de recreere si pensiuni, centre SPA, cluburi de fitness, saloane de infrumusetare etc. Profesia de maseur terapeut este extrem de solicitata, iar munca unui specialist calificat este intotdeauna foarte apreciata si aduce un venit destul de substantial. Multi stapanesc aceasta profesie si o practica individual.

Programul cursurilor de masaj include toate tipurile si tehnicile populare de masaj medical: masaj clasic, reflex segmentar, tesut conjunctiv, periostal, presopunctura, masaj traditional chinezesc, masaj lomi-lomi, sport, igiena, automasaj, cosmetica, drenaj limfatic, plastic, anticelulitic, toate tipurile de impachetare, SPA-masaj, masaj hardware (mecano-, vibro-, masaj vacuum), metode si tehnici private de masaj terapeutic pentru diverse boli, masaj in practica ginecologica si a zonei genitale masculine, masaj in practica pediatrica.

Citeste si: Cele mai importante motive pentru a face cursuri de masaj.

Vei invata, de asemenea, cum sa-ti mentii clientii si cum sa creezi programe individuale complete de ingrijire a corpului. Unicitatea cursului de masaj, consta in selectia optima a temelor studiate si in folosirea personalului didactic de inalta calificare, implicat in procesul de invatamant, care are o vasta experienta practica.

Cursuri masaj – Fizioterapie si medicina sportiva

Prin cursuri masaj de fizioterapie si medicina sportive iti vei imbunatati competentele existente si vei dobandi noi competente necesare in activitatile profesionale ale unui medic kinetoterapie sau ale unui medic de medicina sportiva.  Aceste cursuri masaj pot fi efectuate de practicieni in kinetoterapie sau medici in medicina sportiva. Posturile vizate la finalizarea cursurilor sunt: kinetoterapeut, medic kinetoterapie, medic medicina sportiva.

Cursuri masaj – Terapie fizica

Scopul si obiectivele cursului de masaj terapie fizica este  de a insusi metodele de kinetoterapie; studiul organizarii salilor de masaj de kinetoterapie; stapanirea teoriei si practicii, imbunatatirea cunostintelor si abilitatilor privind modelele generale de dezvoltare a corpului uman; instruirea asistentilor medicali in masurile de siguranta la organizarea orelor de kinetoterapie, stapanirea principiilor alegerii unui set de masaj pentru tratamentul, prevenirea si reabilitarea pacientilor cu diverse forme de patologie. Aceste cursuri masaj sunt potrivite pentru  persoane cu studii medii profesionale (medicale) in specialitatile: medicina generala, obstetrica, asistenta medicala.

Masaj terapeutic in pediatrie

Masajul pentru copii este o procedura manuala terapeutica si profilactica, care vizeaza dezvoltarea fizica in timp util a copilului, eliminand patologiile comune asociate cu verticalizarea copilului, patologiile sistemului nervos central si periferic, leziunile coloanei vertebrale si ale membrelor. Specialistii de la cppalexanders.ro, au dezvoltat un program extins de cursuri masaj pentru copii, cu accent pe pediatrie.

Ciclul de pregatire ia in considerare metodele si tehnicile specialistilor de frunte in masaj si este adaptat pentru aplicare practica maxima. Toate acestea te fac increzator ca, dupa finalizarea cursurilor de masaj pentru bebelusi, vei deveni un specialist de prima clasa, de care vor fi interesati angajatorii.

 

Stiri pe aceeasi tema

Ar trebui sa cumperi sau sa inchiriezi birourile tale?

Cristiana Petrariu Bota

Mituri despre electronicele de bucătărie în care trebuie să nu mai credem

Cristiana Petrariu Bota

Răsfăț esențial pentru animale de companie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult