Dezvaluiri socante! Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, ar avea legaturi cu traficul de fete
Social

Dezvaluiri socante! Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, ar avea legaturi cu traficul de fete

Noi dezvaluiri in cazul Gheorghe Dinca de la Caracal. Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal, le-ar fi spus unor oameni de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete.

Dezvaluirea ii apartine lui Nicolae Cilan, un aradean, fost angajat si partener de afaceri al italianului Giorgio Albiero, cu care fiica lui Gheorghe Dinca a avut o relatie de concubinaj si afaceri. El sustine ca o cunoaste bine pe femeie.

Daniela, fiica lui Gheorghe Dinca, a fost cercetata pentru furt dupa ce a delapidat farmacia veterinara din Timisoara in care lucra, apoi a plecat in Italia, unde a avut grija de o batrana, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit in Romania, si-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt, iar dupa moartea italianului care a cumparat in Romania un domeniu de vanatoare si peste 2.500 de hectare de teren, femeia i-a preluat afacerea din Romania.

Concret, Nicolae Cilan sustine ca Vittorio Golo si Francesco Velar, doi italieni cu care el facea afaceri, l-au adus pe Giorgio Albiero, un prosper om de afaceri italian, in Romania, pentru a investi in achizitia de terenuri agricole, potrivit adevarul.ro.

„Lui Albiero ii placea mult sa vaneze. Cand a venit prima data in Romania, a fost pe un domeniu sa vaneze si si-a manifestat dorinta sa achizitioneze un domeniu de vanatoare. Prin cercul de prieteni pe care il aveam am intrebat si nu mai stiu care dintre prieteni mi-a recomandat Artemis Montana. I-am prezentat domnului Albiero pretentiile pe care le au cei de la Artemis Montana si pana la urma le-a dat o suma de bani ca sa cumpere acest domeniu de vanatoare, care a ramas tot pe numele celui de la care l-a cumparat. Domnul Albiero putea sa devina proprietar, doar ca banii platiti nu au fost chiar curati”, a povesteste Nicolae Cilan pentru Adevarul.

Omul de afaceri aradean sustine ca fiica lui Gheorghe Dinca a ajuns administrator al domeniului de vanatoare Artemis Montana, postura din care se ocupa sa le livreze fete italienilor care veneau la vanatoare pe domeniul din judetul Arad.

Nicolae Cilan sustine ca partenerii sai de afaceri italieni, Vittorio Golo si Francesco Velar, sunt dispusi sa depuna marturie in fata autoritatilor si sa arate ca Daniela a spus ca, daca au nevoie, poate sa le faca rost de fete.

„Suta la suta vor sa depuna marturie. Mi-au spus asociatii mei ca Daniela le-a propus ca daca au nevoie de ceva sa apeleze tot timpul cu incredere ca le gaseste tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei si mi-au spus ca suta la suta vor sa depuna marturie. Unul dintre asociati mi-a confirmat ca in ultimul timp a vazut-o cu fete tinere prin Italia. Nu stiu in ce scop. Am auzit si mi s-a confirmat ca la diversi italieni care veneau la vanatoare (n.r. in judetul Arad) li se aduceau fete. Va spun sincer. Italienii cand vin in Romania vin sa faca afaceri si la fete”, a declarat Nicolae Cilan.

Citeste si: Dezvaluire bomba despre fiica lui Gheorghe Dinca! A avut o relatie cu un italian bogat, cu actiuni ilegale in Romania! Ce facea ea cand tatal ei era arestat
Nicolae Cilan, care cumpara pentru Albiero terenuri in Romania, sustine ca ruptura dintre el si Giorgio Albiero s-a produs in momentul in care l-a avertizat sa aiba grija cu Daniel. „Eu i-am zis lui Albiero sa aiba grija cu Daniela pentru ca eu am auzit niste chestii de tatal ei si de fratii ei, ca se zvonea ca fac trafic de persoane ca umbla cu lucruri mai putin corecte. Albiero i-a spus ei si ea de atunci nu m-a mai suportat. La un moment dat, Albiero a spus ca nu mai vrea sa tina birourile pe care le avea in chirie de la mine. Eu nu am avut treaba cu ea, dar tot timpul avea o stare din asta perversa in a rezolva lucrurile. Nu am avut dispute directe, doar indirecte. Era destul de smechera ca sa isi vada interesul, sa faca rost de bani de la Albiero si sa ma puna pe mine intr-o lumina proasta. Are proprietati cumparate de Albiero pe numele ei. Ar trebui sa verifice autoritatile de unde a avut Daniela bani sa cumpere terenuri, ea fiind ingrijitoare de batrani in Italia. Eu sunt anchetat de Fisc pentru fiecare leu. Pe mine Albiero mai mult m-a tras inapoi decat m-a ajutat, dar pe Daniela si pe cei cu care a colaborat ea, i-a ajutat. Toti au prosperat”, a mai spus Nicolae Cilan.

Omul de afaceri aradean sustine ca fiica lui Gheorghe Dinca nu este straina nici de afacerea ilegala cu munitie prin care Giorgio Albiero aducea in tara, ilegal, mii de cartuse de vanatoare pe care le vindea ulterior, la negru, italienilor care veneau la vanatoare pe domeniul Artemis Montana.

Articole asemănătoare

REZULTATE LOTO 24 IANUARIE 2014: REPORTURI LA 6 DIN 49, JOKER SI 5 DIN 40

Bogdan

Dr. Iosif Koszeghi, medic chirurg la Spitalul Judetean Neamt, a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Delia Ion

Andreea Chiriac, moarta marti din cauza arsurilor suferite in Colectiv, are o poveste de viata ravasitoare

Lucy Ionesco