-4.6 C
România
19 ianuarie 2021
IT/Stiinta

DIABLO III Reaper of Souls se va lansa oficial pe 24 martie

Iubitorii jocurilor pe calculator, din Romania, au motive de a jubila si acest lucru se datoreaza apropiatei lansari a unei noi parti din titlul Diablo, un adevarat fenomen, in randul cunoscatorilor.

Peste numai o saptamana, distractia si adrenalina gamer-ilor vor fi satisfacute de cel mai asteptat joc al primaverii, Diablo III – Reaper of Souls.

Continuarea fireasca a uni Diablo III, cu actiune desfasurat in Sanctuary, o lume fantastica intunecata, ar fi fost o lume a sperantei insa creatorii jocului au decis ca povestea intunecata sa continue, prin aparitia lui Malthael, arhanghelul cazut din ceruri, personaj disparut imediat dupa evenimentele descrise la sfarsitul jocului Diablo II: Lord of Destruction.

In Diablo III: Reaper of Souls, acesta se reintoarce ca Inger al Mortii. Jucatorilor le revine sarcina de a-l gasi pe Malthael si de a-l opri inainte ca acesta sa dezlantuie haosul asupra taramului Sanctuary, scrie gadgetreport.ro.

Diablo III: Reaper of Souls prezinta un nou capitol intunecat, terifiant si captivant din conflictul ce se desfasoara in taramul Sanctuary. Jocul accentueaza caracteristicile principale ale francizei

Diablo prin exploatarea mediilor, misiuni noi epice, infrangerea noilor monstrii si noi functii ce permit imbogatirea personajelor cu obiecte noi, legendare, optiuni noi pentru Blacksmith si Jeweler si multe altele.

Diablo III – Reaper of Souls va fi lansat, oficial, pe 24 martie, orele 23.00, la Media Galaxy Orhideea.

Stiri pe aceeasi tema

Modelele Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus pot fi precomandate si in Romania

Delia Ion

Enigma materiei negre. De ce legile gravitatiei ar putea fi false

Cristiana Petrariu Bota

Infomatrix sau despre lumea unei noi generatii. Interviu cu Eugenie Posdarascu, decanul Facultatii de Stiinte Exacte si Ingineresti din cadrul Universitatii Hyperion

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult