Viata bate filmul

DIANA DAMIAN, NEXT STAR 21 APRILIE 2016. VIDEO. Mobrogeanca a castigat si merge in finala NEXT STAR

DIANA DAMIAN, NEXT STAR 21 APRILIE 2016. Diana Damian este castigatoarea ultimei editii NEXT STAR de joi, 21 aprilie 2016. Parintii au numit-o mobrogeanca, pentru ca ei sunt din Adjud, dar s-au mutat la mare, la Navodari. Diana are doar 9 ani, insa vocea ei minunata a facut-o castigatoare si o vom revedea in finala NEXT STAR. Saptamana viitoare vom vedea o editie speciala de Paste Next Star.

DIANA DAMIAN, NEXT STAR 21 APRILIE 2016. Glasul minunat și piesa Larei Fabian au dus-o pe Diana Damian în marea finală Next Star. Micuța din Năvodari a câștigat lupta dificilă cu restul concurenților din această seară. „Adagio” a fost alegerea corectă, iar juriul a fost unanim de acord cu numele învingătoarei.

DIANA DAMIAN, NEXT STAR 21 APRILIE 2016. Desi a inceput pe o voce prea joasa pentru ea, Diana Damian a revenit in mod surprinzator pe piesa, dovedindu-si calitatile remarcabile si uimind juriul NEXT STAR.

Vezi aici mai multe detalii despre editia Next Star de joi, 21 aprilie 2016

DIANA DAMIAN, NEXT STAR 21 APRILIE 2016. România are voci de aur, iar Diana Damian este cel mai bun exemplu. O voce uriașă într-un trup firav au fost argumentele imbatabile ale concurentei care a obținut biletul pentru marea finală a show-ului.

Cu siguranta ca in finala Next Star va pregati o piesa care sa-i avantajeze calitatile vocale.

Stiri pe aceeasi tema

MATRIMONIALE 28 IUNIE 2015. Daniela, o fata „bunaaaaaa rau”!

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 2 REZUMAT, 14 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 8 REZUMAT, 22 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult