Diana Moraru, o romanca de origine basarabeana, a fost numita Step Ahead Mentoring Ambasador la Londra in cadrul CIPD, institutie care colaboreaza cu Guvernul Marii Britanii
Social

Diana Moraru, o romanca de origine basarabeana, a fost numita Step Ahead Mentoring Ambasador in cadrul CIPD din Londra, institutie care colaboreaza cu Guvernul Marii Britanii

Diana Moraru, o romanca de origine basarabeana stabilita la Londra, a fost numita Ambasador in Mentoring in cadrul Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), institutie care colaboreaza cu Guvernul Marii Britanii.

Stabilita de peste 7 ani in Regatul Unit, Diana Moraru este coach de cariera si mentor la nivel international, contribuind la modelarea si inovarea companiilor si transferand leaderhip si principii celor care doresc sa se reinventeze.

Cu o abordare personalizata, pragmatica si eficienta, bazata pe definirea corecta a strategiilor si pe construirea de modele de succes pe termen lung, Diana este creatoarea brandului International Coaching Solutions, prin care deruleaza o serie de proiecte in Marea Britanie.

Image may contain: 2 people, screen and indoorRecent, Diana a fost numita Ambasador in Mentoring in cadrul programului Steps Ahead derulat de catre Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) din Marea Britanie, a carei membra este din 2015. CIPD este cea mai mare asociatie profesionala europeana pentru practicienii de resurse umane. In prezent CIPD are filiale in Marea Britanie, Irlanda, Orientul Mijlociu, Asia cu peste 150.000 de membri in intreaga lume.

Programul Steps Ahead este destinat parintilor si persoanelor care se reintorc in campul muncii dupa o perioada mai lunga de pauza in cariera, dar si tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani. Programul are ca scop imbunatatirea abilitatilor de angajare si redobandirea increderii in sine, astfel incat sa-si gaseasca cel mai potrivit loc de munca, conform abilitatilor si aspiratiilor.

In calitate de ambasador, Diana promoveaza programul Steps Ahead in cadrul Job Centre Plus, institutie aflata in subordinea Departamentului de Munca si Pensii din cadrul Guvernului Marii Britanii.

Diana Moraru are intalniri regulate cu Work Coaches si Engagement Advisors din cadrul Job Centre Plus, asigurandu-se ca este indeplinit necesarul de mentori pentru persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca in Marea Britanie. Totodata, Diana promoveaza programul si in cadrul filialelor CIPD din Londra, dar si in alte orase din Marea Britanie, unde ofera training si indeamna membrii sa se inregistreze in calitate de mentori pentru a ajuta tinerii sa obtina un loc de munca in Marea Britanie.

Cu o experienta de peste 5 ani in mentorat, Diana Moraru ofera sesiuni tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, precum si parintilor sau persoanelor care doresc sa se reintoarca in campul muncii in Marea Britanie, dupa o perioada mai lunga de pauza. Abilitatile Dianei si experienta acumulata in marile corporatii din Marea Britanie in domeniul resurselor umane o ajuta sa aduca o schimbare reala in viata celor carora le ofera mentorat.

Sesiunile de mentorat sunt focusate pe imbunatatirea CV-urilor, pregatirea interviului, identificarea abilitatilor si competentelor profesionale, orientarea catre locul de munca potrivit, precum si identificarea valorilor personale si profesionale.

CIPD a initiat programul Steps Ahead pe considerentul ca persoanele aflate in cautarea unui job au nevoie de circa 3 luni pentru a-si gasi locul de munca potrivit, in conditiile in care piata muncii din Marea Britanie este foarte competitiva.

Stiri pe aceeasi tema

Radu Beligan, cel mai longeviv actor roman din istorie, a implinit azi 95 de ani

Bogdan

Ziua Regalitatii, sarbatorita pe 10 mai. Principesa Margareta a transmis un mesaj

Cristiana Petrariu Bota

DJ Snatt, un cunoscut DJ de muzica trance, a murit joi dimineata

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult