Diana Sorop
Știri locale

Diana Sorop, fiica unui fost politician, a murit in apartamentul ei din Targu Jiu

Diana Sorop, fiica fostului politician Daniel Sorop, a fost gasita moarta in propriul apartament din Targu Jiu. Potrivit presei locale, Diana Sorop avea un copil de 2 ani pe care il crestea singura. Din primele informatii, Diana ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Fiica lui Daniel Sorop, profesor la Palatul Copiilor si fost politician, a murit in propriul apartament din Targu Jiu, unde locuia impreuna cu mama sa, care dealtfel este cea care a gasit-o fara suflare. Tanara avea 26 de ani.

lucra ca secretara la un cabinet notarial. Tatal copilului nu a vrut sa recunoasca copilul, astfel ca locuiau separat.

Familia si apropiatii Dianei Sorop nu stiau ca aceasta sa sufere de vreo boala. Tanara locuia cu parintii ei intr-un apartament de langa Casa Tineretului din Targu Jiu.

Sinucidere la Murfatlar. Maria a lasat un bilet de adio

Mirela Lavric, atleta medaliata cu aur, a cazut de la etajul 1 al unui imobil din Iasi

Poliția Gorj a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, pentru a constata ce anume a provocat decesul tinerei.

Daniel Șorop, tatăl Dianei, a înființat în județul Gorj Partidul Verde și a fost președinte al organizației UDMR Gorj. În ultima perioadă, Daniel Șorop a fost vicepreședinte al organizației municipale Târgu-Jiu a Partidului Conservator.

Colegii acestuia de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu sunt șocați de tragedia care s-a petrecut în familia lui: „Suntem solidari și încercăm să-l ajutăm din toate punctele de vedere pentru a trece peste acest moment foarte greu. Nu își explică nimeni cum a fost posibilă această tragedie. Diana era foarte frumoasă și nimeni nu știa că suferea de vreo boală, inclusiv părinții“.

Articole asemănătoare

Gheorghe Iacob, prorector la UAIC, acuza interventia politicului in universitati

Lucy Ionesco

IASI: Cel mai mare proiect de voluntariat din Europa are loc cu implicarea unor elevi din Iasi

Lucy Ionesco

Magazinul Bucuresti, considerat brand interbelic, se redeschide in Centrul Vechi

Lucy Ionesco