DIANDRA BANCU ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Lie, Ciocarlie! VIDEO
Viata bate filmul

DIANDRA BANCU ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Lie, Ciocarlie! VIDEO

DIANDRA BANCU ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Diandra Bancu este o pustoaica de 13 ani care vine din Roman. Diandra s-a prezentat la preselectiile Romanii au Talent de la Iasi si a dovedit ca are talent. Momentul ei a fost aplaudat si votat.

DIANDRA BANCU ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Diandra Bancu a cantat Lie Ciocarlie, o piesa a indragitei interprete Maria Lataretu.

Totusi, juriul si-a exprimat dorinta ca Diandra Bancu sa abordeze alte stiluri muzicale, mai potrivite pentru ea. Andi i-a sugerat sa se asculte pe ea si sa-si urmeze instictul. Mihalea Radulescu i-a spus ca ar putea fi o voce de opera extraordinara.

DIANDRA BANCU ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. „Mai noul asta e dusmanul noului. Cam ce-ar mai fi de remixat? Sa te asculti mai mult pe tine. Sa inchizi ochii cand ti se dau indicatii. Iti dau da strict pentru talentul si vocea ta. E pentru a zecea oara cand discutam acelasi subiect. Multi copii nu au sansa sa arate talentul pentru ca pe drum s-au impiedicat de diverse piedici. Trebuie doar ajutati, nu incurcati”, a spus Andi

„Ai putea sa fii o extraordinara cantareata de opera”, a spus si Mihaela Radulescu.

Vezi aici momentul talentatei ALEXANDRA LIXANDRU la ROMANII AU TALENT

LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. VIDEO. A ridicat sala in picioare!

ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. ONLINE LIVE VIDEO. Wow, spectacol memorabil la Pro TV

Romanii au talent 2016: Diandra Mihaela Bancu – Interpreteaza piesa Lie, Ciocarlie pe romaniiautalent.protv.ro

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MARTIE 2016. Catalin: Banii nu sunt scopul vietii! Florin: Candvei avea familie, nu vei mai vorbi asa!

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 OCTOMBRIE 2016. Constantina si Raymond au sarbatorit 3 ani de iubire. Mesaj pentru fani

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 12 REZUMAT, 4 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult