-6.7 C
România
16 ianuarie 2021
DILA 8 IULIE
Viata bate filmul

DILA 16 IUNIE 2015, EPISODUL 33 REZUMAT. Riza si Azer scapa de inchisoare in lipsa unor declaratii incriminatoare

DILA 16 IUNIE 2015, EPISODUL 33 REZUMAT. Arzu nu mai pare sa fie protejata lui Melike. Mama lui Riza ajunge chiar sa o agreseze fizic pe cea pe care pana de curand o incuraja sa se dea la fiul ei. Fatma isi retrage acuzatia de rapire care-l viza pe Azer si acest lucru schimba radical datele situatiei.

In acest moment si soarta lui Riza depunde de ceea ce va declara Azer. Dila se roaga ca Azer sa nu depuna marturie impotriva iubitului ei insa prima miscare se pare ca este apropiata eliberare a lui Azer din inchisoare. Riza afla tarziu de aceasta posibilitate cad deja rivalul sau se afla in fata judecatorului.

DILA 16 IUNIE 2015, EPISODUL 33 REZUMAT. Lui Canan i s-a luat cazul lui Riza astfel incat se va concentra pe cazul mortii mamei Dilei. Revine la conacul Barazoglu pentru a cauta noi indicii si observa ca Sultat si Rasit incearca sa-i dea o pista falsa. Devine banuitoare insa nu stie ca sotia lui Azer tocmai planuia cum sa scape cat mai repede de amantul sau care dadea semne ca se va deconspira.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: DILA 17 IUNIE, EPISODUL 34 REZUMAT. Azer divorteaza de Sultan si Riza afla ca Melis este fiica lui

Marginalizata de Melike si santajata de Selcuk, Arzu decide sa actioneze pentru binele ei. Ajunge in casa deputatului si, in tmp ce acesta dormea, reuseste sa puna mana pe mai multe documente si dischete compromitatoare. Melike afla de la Haydar ca Fatma si-a retras plangerea facuta impotriva lui Azer. Ii cere socoteala si afla cu uimire ca fata ei este in continuare indragostita de cel care o violase de curand.

DILA 16 IUNIE 2015, EPISODUL 33 REZUMAT. Selcuk nu suporta situatia in care se afla si devine agresiv atat cu Arzu pe care o ameninta in continuare desi si aceasta il avea la mana. Se ia si de noul procuror care investiga cazul dar si de fratele sau caruia ii gaseste vina de a se fi indragostit de Fatma.

Azer este eliberat si, spres urprinderea tuturo, revine acasa. Sultan incepe insa sa-si dea arama pe fata. Face tot felul de combinatii si stabileste legaturi cu persoane dubioase gata sa o ajute sa iasa din incurcatura.

CITESTE SI: DILA EPISODUL 32, LUNI 15 IUNIE 2015. Azer si Riza sunt incarcerati in aceeasi celula apoi sunt mutati la carcera

Selciuk aranjeaza cu un coleg de celula de-al lui Riza sa-l ucida pe acesta. Planul este gata sa fie indeplinit insa, in timpul noptii, un coleg de-al lui Riza il trezeste la timp pentru a-l dezarma pe atentator. Riza il preseaza pe atacator si afla ca Selcuk comandase lichidarea lui si ramane surprins de aceasta veste.

La judecata, imprevizibilul isi face din nou aparitia. Azer refuza sa-l acuze pe Riza, de dragul lui Fatma, si spune ca nu acesta l-a impuscat. Riza este eliberat si ajunge acasa unde afla date suplimentare de la Arzu ce gandea Selcuk cu adevarat despre el. Riza discuta apoi cu Melike si nu intelege de ce prietenul sau din copilarie il dusmaneste atat de mult.

Fatma ii explica lui Sedar ca este in continuare indragostita de Azer si chiar incepe sa se reapropie de fostul ei rapitor. Sultan pare in continuare decisa sa scape cat mai repede de Rasit. In schimb procuroarea Canan primeste cateva informatii secrete intr-un plic.

Finalul episodului este spectaculos. Selcuk o atrage pe Arze intr-o locatie pustie si o ameninta. Acolo apre insa si Riza, Haydar si alti apropiati ai familiei. Selcuk ii spune lui Riza ca il uraste pentru ca are pamanturile care erau de fapt ale familiei lui.

Apare si Dila si Selcuk ii arata CD-ul cu intregistrarea erotica facuta de Arzu. Totul se complica. Toti se ameninat reciproc cu pistoalele. Selcuk se preface ca se sinucide apoi trage asupra lui Riza fara a-l nimeri. Se aude insa un nou foc de arma tras asupra lui Selcuk.

Stiri pe aceeasi tema

Program banci 30 Noiembrie – 1, 2 Decembrie 2016. Program BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen, CEC de Sf. Andrei si Ziua Nationala

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lorena MPFM2 implicata intr-o relatie sentimentala complicata

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 79 REZUMAT, 10 IANUARIE 2017. Doctorul venit din SUA ii recomanda lui Cansu sa faca intrerupere de sarcina

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult