DILA EPISODUL 3 DE MIERCURI 22 APRILIE 2015, REZUMAT DETALIAT. Dila decide sa se razbune personal pentru moartea lui Ihsan
Viata bate filmul

DILA 27 MAI 2015, EPISODUL 19 REZUMAT DETALIAT

Toti sunt surprinsi de arestarea lui Melike. Conacul este perchezitionat de jandarmi insa Haydar apucase sa ia revolverul cu care se trasese si plecase sa-l ascunda intr-o pestera. Riza il vede si ii ia pistolul.

Azer se simte mai bine si respira fara ajutorul aparatelor. Seyit asteapta ca fiul sau sa-si revina si sa indice numele celui care il impuscase. Seyit este informat ca Melike fusese arestata si ca indiciile duceau catre ea.

Are loc o intalnire intre Seyit si Dila, pe de-o parte, si Riza si Haydar, de cealalta parte. Seyit acuza din nou familia Selamoglu de crime si totul pare a degenera in ciuda apelului la calm al Dilei.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: DILA EPISODUL 20 REZUMAT, 28 MAI 2015

Azer isi revine in simtiri insa refuza sa spuna cine la impuscat specificand ca nu-si aminteste. In lipsa unei declaratii incriminatoare a lui Azer, Melike este eliberata din arest.

La conac are loc o discutie decisiva intre Riza, Melike si Haydar. Riza ii spune mamei sale ca stie ca ea este cea care a tras asupra lui Azer si ii cere sa-i marturiseasca motivul pentru care a facut acest lucru.

CITESTE SI: DILA 26 MAI 2015, EPISODUL 18 REZUMAT DETALIAT. Melike este arestata de politie pentru impuscarea lui Azer

Fatma asculta la usa aceasta discutie si decide sa fie ea aceea care ii spune lui Riza ce s-a intamplat. Riza fierbe de furie insa Fatma il roaga sa fie ponderat si sa nu ia o decizie la nervi.

Dupa cateva zile, Azer este externat si familia se bucura ca totul revine la normal. Sultan ii surprinde insa pe toti in mometul cand anunta ca este insarcinata. Azer vrea sa-i propuna Dilei o intelegere insa cumnata sa nu pare dispusa sa-l asculte. In tabara rivala, Metin ia un imprumut consistent din banca pentru afacere de care Riza nu stia.

Canip primeste in continuare bani de la Melike in schimbul informatiilor pe care le dadea acesteia despre cele intamplate in familia Barazoglu. Are loc o noua infruntare intre Riza si Melike pe tema sentimentelor boierului fata de Dila.

Azer este reticent in privinta sarcinii lui Sultan si, intr-un moemnt de furie, o ameninta pe sotia lui sa recunoasca numele barbatului cu care l-a inselat. Sultan nu recunoaste adevarul si sustine in continuare ca el este tatal fatului.

Articole asemănătoare

DILA EPISODUL 9 REZUMAT, 11 MAI 2015. Riza ii marturiseste Dilei adevarata sa identitate

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 SEPTEMBRIE. Mirela Boureanu Vaida s-ar putea intoarce in noul sezon MPFM 6

Lucy Ionesco

ASIA EXPRESS, 25 FEBRUARIE 2019. LIVE. Echipa care castiga imunitatea. Cosmin Selesi va reusi sa continue dupa accidentare?

Lucy Ionesco