dila EPISODUL 26
Viata bate filmul

DILA EPISODUL 26 REZUMAT, 5 IUNIE 2015. Dila afla ca Sultan i-a provocat accidentul in urma caruia a pierdut sarcina

Dila ramane surprinsa neplacut sa o gaseasca pe Arzu imbracata in halat de baie, la picioarele lui Riza, si pleca nervoasa. Este randul lui Riza sa o intrebe pe Arzu cum a intrai in casa lui si aceasta ii spune ca a fost ideea lui Melike.

Riza pleaca spre conac pentru a o certa din nou pe mama sa insa aceasta isi pregatise terenul din timp. Aranjase cu un servitor de la conac sa-i spuna boierului ca asupra lui Arzu avusese loc un nou atentat si ca o dusese pe aceasta la vila lui Riza ca un mijloc de precautie.

In timp ce Melike si Arzu erau bucuroase de raceala aparuta intre Dila si Riza, Dila, intristata profund, o suna pe mama ei pentru a reveni in Sarighiol. Selciuc sta si el la panda pentru a profita de neintelegerile cuplului Riza-Dila. O pandeste pe tanara avocata si reuseste chiar sa o invite la un ceai.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: DILA EPISODUL 27 REZUMAT, LUNI 8 IUNIE 2015. Fatma accepta cererea in casatorie a lui Serdar

Arzu intiaza un dialog cu Dila, impinsa de la spate de Melike. Un dialog aparent amical insa plin de viclenie din partea lui Arzu. Dila se confrunta si cu opozitia lui Azer care incearca si pe cale avocateasca sa schimbe veridicitatea testamentului tatalui sau pentru a-si intra in drepturile de stapan al conacului.

Riza o convinge pe Arzu sa paraseasca domeniul lui Riza si acesta va profita de acest lucru pentru a se impaca cu Dila. Azer incearca si strategia de a se apropia de Dila pe cale amiabila. Joaca chiar rolul confidentului si el la randul lui, ii povesteste despre Fatma. La conacul Barazoglu are loc insa un eveniment neplacut. Rasit da foc magaziei si focul se intinde cu repeziciune.

CITESTE SI: DILA EPISODUL 25 REZUMAT, 4 IUNIE 2015. Dila este deranjata de aparitia lui Arzu in viatalui Riza

Dila intervine in favoarea cumnatei sale si reuseste sa o elibereze pe aceasta in conditiile in care fusese foarte aproape de a pierde copilul la infirmeria penitenciarului.

Riza si Dila au parte de o masa intima insa sunt intrerupti de aparitia lui Selciuc. La scurt timp, Dila este sunata sa vina acasa pentru ca o parte a tinuturilor familiei fusesera distruse de o persoana necunoscuta.

Fatma are si ea parte de o masa in doi cu Serdar si acesta gaseste de cuviinta sa-si exprime sentimentele fata de sora lui Riza. De cealalta parte, Selciuc incearca sa-i explice lui Riza ca relatia dintre el si Dila nu este una normala.

Revenita la conac, Sultan incearca sa se impuna in fata lui Hayriye insa reuseste sa o infurie pe aceasta care ii aminteste de episodul ungerii scarilor cu ulei lucru care a dus la pierderea sarcinii Dilei.

Dila aude si ea tot ceea ce i-a reprosat Hayriye lui Sultan si ramane consternata. Se repede plina de furie la cumnata sa.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES EPISODUL 32 DE MIERCURI 28 SEPTEMBRIE 2016. Gunes afla ca a ramas insarcinata cu Haluk

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 54 REZUMAT, 12 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 53 REZUMAT, 1 IUNIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult