dila episodul 27
Viata bate filmul

DILA EPISODUL 27 REZUMAT, LUNI 8 IUNIE 2015. Fatma accepta cererea in casatorie a lui Serdar

Dila nu se poate stapani si o agreseaza fizic e Sultan. Apare si Azer care se dovedeste si mai brutal cu sotia lui dupa ce aceasta il acuzase ca este la fel de vinovat ca si ea in toate aceste intampari nefericite.

Angajatii conacului o cheama urgent pe Dila pentru a constatat ca in sacii in cae ar fi trebuit sa fie faina acum erau cantitati importante de nisip.

Melike si Arzu continua planurile menite sa-l desparta pe Riza de Dila. Arzu se preface batuta de presupusi atacatori si Riza da din nou crezare si hotaraste sa o readuca pe aceasta la conac. Afla insa si Dila de aceasta miscare si reincep discutiile dintre ea si Riza.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: DILA EPISODUL 28 REZUMAT, 9 IUNIE 2015. Dila si Riza au o relatie din ce in ce mai rece

Serdar se decide sa actioneze mai radical in privinta relatiei lui cu Fatma. O cere in casatorie insa sora lui Riza refuza, spre marea mirare a lui Melike. Aceasta reuseste insa sa o faca sa accepte o intalnire la cinema urmarita de aproape de Azer care nu se abtine sa nu le atraga atentia celor doi, chiar in sala in care rula filmul.

Riza o invita pe Dila sa ia masa in oras, ocazie vazuta si ca o ocazie perfecta pentru impacare. Dila se comporta foarte bine cu iubitul ei, neezitand sa faca numeroase gesturi de indragostita fata de acesta. Din pacate, ajunsi acasa, Dila gaseste in pat un cercel de-al lui Arzu.

CITESTE SI: DILA EPISODUL 26 REZUMAT, 5 IUNIE 2015. Dila afla ca Sultan i-a provocat accidentul in urma caruia a pierdut sarcina

Canip continua sa fie spionul lui Melike la conacul Barazoglu. Melike sfideaza din nou autoritatile si rupe o citatie inmanata ei de jandarmi. Selciuc ii propune Dilei sa-l agajeze la conac pe Rasit si aceasta accepta fara a stii ce se ascunde de fapt in spatele acestei cerinte.

Serdar o cere din nou in casatorie pe Fatma si de aceasta data, fortata si de presiunea venita din partea mamei sale, accepta.

Melike continua razboiul cu Dila si, intr-o zi, se intalneste cu iubita fiului ei si ii arata o poza a fiicei lui Arzu spunandu-i ca este de fapt fiica lui Riza.

Articole asemănătoare

SALARIZARE 2016. SALARII PROFESORI: Solutii in grila de salarizare propuse de Guvern pentru a evita greva de pe 1 iunie

Lucy Ionesco

PATRIA MEA ESTI TU ULTIMUL EPISOD REZUMAT, 21 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Razboiul Adriana-Valentin vs Florin, episodul DISPARITIA COSULUI CU PRODUSE LA CUMPARATURI

Delia Ion