DILA 24 IUNIE
Viata bate filmul

DILA EPISODUL 39, 24 IUNIE 2015. Dila si Riza sunt inca certati si Canan trece de partea lui Suat

DILA 24 IUNIE. Dila si Riza au un moment de apropiere in incercarea de a redresa lucrurile intre ei insa termina discutia tot pe un ton agresiv, Dila alegand sa plece tot suparata pe fostul ei iubit.

DILA 24 IUNIE. Cel care scrisese scrisoarea de adio a lui Rasit este pe punctul de a intra in vorba cu Azer insa Sultan, observand acest lucru, provoaca o noua situatie in care atentia sa fie atrasa asupra ei si Azer sa nu ajunga langa batran. Sultan este vizitata din nou de doctor care nu constata o schimbare radicala a situatiei viitoarei mamici.

DILA 24 IUNIE. Riza pare afectat de certurile tot mai dese cu Dila si decide sa plece in munti cateva zile impreuna cu Haydar. Este sunat de Arzu insa ramane la fel de reticent la vorbele mamei lui Melis. Kadir alege sa vorbeasca si el personal cu Riza fara insa a recunoaste ca o retinea pe Arzu.

DILA 24 IUNIE. La conacul Barazoglu, Azer spioneaza din spatele usii intredeschise o discutie purtata de Fatma cu Sultan.

DILA 24 IUNIE. Judecatoarea Canan pare din ce in ce mai decisa sa-l ajute pe Suat in disputa cu Riza. Accentueaza chiar in fata Dilei faptul ca Riza ii ucisese sotul si impreuna cu Suat decid sa cerceteze mai atent aceasta problema. Suat chiar incepe sa-i puna sub observatie pe angajatii lui Riza.

Sultan continua sa-si faca jocurile chiar si in pozitia de fosta sotie a lui Azer. Cotrobaie prin lucrurile Fatmei sii ii fura cateva bijuterii. Lui Azer incepe sa-i fie din ce in ce mai clar faptul ca Sultan fusese direct implicata in moartea lui Eren si il omorase pe Rasit.

CITESTE SI: DILA 23 IUNIE 2015, EPISODUL 38. Dila renunta sa plece la Istanbul si se reapropie de Riza

Arzu este adusa in Adana de Kadir si tinuta sub supraveghere la un hotel din localitate. In acest timp, Melis este inscrisa la scoala si prezentata noilor colegi.

Azer o intreba pe Fatma daca a fost la Sultan si aceasta ii ascunde acest aspect. Azer se enerveaza si o palmuieste pe actuala lui sotie ramasa fara replica, surprinsa si foarte suparata.

Dila se decide sa o viziteze la scoala pe Melis insa fiica lui Riza nu o priveste cu ochi buni si incearca sa fuga de ea. Dila alerga dupa ea si dupa o perioada reuseste sa o ajunga din urma.

Dila reuseste pana la urma sa o calmeze pe Melis si dupa o scurta discutie o ia cu ea la conacul Barazoglu. Acolo este prezenta si Melike si Dila dialogheaza si cu ea pe diverse teme.

La conac ajunge si Riza si Melike prefera sa se retraga in casa pentru a-i lase pe cei doi tineri sa-si vorbeasca nestingheriti. Dila atinge si subiectul Melis si subliniaza ca Riza ii este tata. Acest lucru este auzit de Melis care isi ia ghiozdanul si fuge de la conac. Yasemin ii observa lipsa si o anunta pe Dila.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE LOTO 15 MARTIE 2015. 6 DIN 49, JOKER si NOROC, reporturi de invidiat

Bogdan

SPLASH, 6 SEPTEMBRIE 2015: Luis Lazarus, show incendiar in apa

Cristiana Petrariu Bota

LOTO DE MOS NICOLAE. REZULTATE LOTO 6 DECEMBRIE 2015, DE MOS NICOLAE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult