DILA 26 IUNIE
Viata bate filmul

DILA EPISODUL 41, 26 IUNIE 2015. Suat il aresteaza pe Riza dupa ce strange probe pentru uciderea lui Ihsan

DILA EPISODUL 41. Riza afla de la Fatma despre relatia avuta in trecut de mama lor si vechilul Haydar. Refuza sa creada aceasta veste chiar daca Fatma il asigura ca totul este adevarat. Riza pleca in tromba de la conac pentru a nu mai afla si alte amanunte.

DILA EPISODUL 41. Suat continua sa stranga dovezi ale faptului ca Riza este ucigasul lui Ihsan. Fatma il suna pe Azer si ii spune ca Riza este suparat pe Melike si pe Haydar dupa aflarea unei povesti din trecut. Fatma ii cere sotului ei sa o ajute.

DILA EPISODUL 41. Riza spumega de furie. Nu vrea sa mai vada pe nimeni in fata lui si se pregateste sa-l pedepseasca pe Haydar. Melike ii spune vechilului sa paraseasca cat mai repede conacul insa acesta nu se conformeaza.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: DILA EPISODUL 42, 29 IUNIE 2015. Dila afla ca Suat si Canan au conlucrat la strangerea dovezilor impotriva lui Riza

DILA EPISODUL 41. Azer apare si el la conac pentru a ajuta la detensionarea situatiei insa drept rasplata primeste un pumn de la Riza apoi este ameninta ci pistolul de acesta. Reuseste totusi sa-l mai calmeze putin pe fratele Fatmei si apoi are loc o discutie in trei, imprena cu Haydar.

DILA EPISODUL 41. Azer il ia pe Haydar din fata lui Riza insa apoi reincepe bataia dintre Riza si Azer. Apare si Melike care il palmuieste pe Riza pentru ca o judeca apoi se ia de Fatma pentru ca a pornit un asemenea scandal.

CITESTE SI: DILA EPSIODUL 40, 25 IUNIE 2015. Canan il ajuta pe Suat sa-i faca lui Riza un dosar privind uciderea lui Ihsan

Azer revine la conacul Barazoglu unde reincepe sa faca presiuni asupra Fatmei. Ii demonstreaza ca are detalii importante despre felul in care aceasta a procedat in cazul uciderii lui Eren insa ii mai lipsesete putin pana sa demonstreze vina lui Sultan, fara echivoc.

Serdar, care s-a suparat pe Riza, nutreste planuri de razbunare impotriva atat a lui Azer, pentru ca i-a luat-o pe Fatma, cat si a lui Riza, de care s-a simtit tradat. Kadir o aduce pe Arzu la scoala la care invata Melis ca s-o vada intr-o pauza, de la gardul scolii. Melike si Haydar, care a plecat de la conacul Selamoglu, se intalnesc la o terasa fara clienti pe malul marii, iar Azer, ascuns, le face poze cu telefonul mobil. Melike pleaca cu taxiul cu care a venit iar pe drum o vede pe Arzu mergand la cativa pasi inaintea lui Kadir. Melike se da jos din taxi sa o ameninte pe Arzu, iar Kadir asculta ce vorbesc ele, dar Melike ii mai spune ceva cu vocea foarte joasa si el nu intelege.

La finalul episodului, Sultan este gata sa nasca, in timp ce o masina a politiei vine la Riza sa-l aresteze. Pentru ca el se arata nedumerit, Suat, iese din masina lui, facandu-l pe Riza sa inteleaga dintr-odata totul.

Articole asemănătoare

ROMANII AU TALENT 2016. LIVE. Momente explozive la Pro TV. Preselectii ROMANII AU TALENT – 19 FEBRUARIE 2016

Lucy Ionesco

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 APRILIE 2015. Petru si Danut acuza staful de modificare a voturilor telespectatorilor

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatori ai show-ului raspund ironic unei postari a cuplului Cristian-Elly care se dorea transmisa doar fanilor

Delia Ion