DILA 6 IULIE
Viata bate filmul

DILA EPISODUL 47 DE LUNI 6 IULIE 2015. Riza este injunghiat in inchisoare chiar inainte de a fi eliberat

DILA 6 IULIE 2015. Azer are ocazia la care a visat de ani de zile. Il are pe Riza in fata si il ameninta ca-l va ucide cu pistolul. Toata lumea prezenta la nunta se uita la ei nestiind ce va face Azer pana la urma. Dila incearca sa-l opreasca sa apese pe tragaci in timp ce Suat l-ar vrea impuscat pe Riza.

DILA 6 IULIE 2015. Azer nu-l impusca insa pe Riza si spiritele se calmeaza treptat. Suat intelege ca de acum inainte, dupa nunta cu Dila, va trebui sa-si tina promisiunea de a-si elibera marele rival. Riza pleaca spre inchisoare insotit de Suat si Canan. Inainte de a reintra in pentenciar, Riza are un moment de furie. Sare la Suat si il izbeste cu capul de capota masinii fara insa a-i provoca rani foarte serioase.

DILA 6 IULIE 2015. Dila pare descumpanita. Nu-i vine inca sa creada cum au evoluat lucrurile in ultima vreme. Ajuns acasa, Suat da de inteles ca vrea sa-si indeplineasca rolul de sot insa Dila il respinge si ii recomanda sa doarma pe o alta canapea.

DILA 6 IULIE 2015. Riza este prezentat in inchisoare extrem de afectat de cele petrecute in acea seara. In acest timp, depozitele familiei Selamoglu ardeau din temelii si Melike se vede nevoita sa-l cheme pe Haydar pentru a ajuta la stingerea incendiului.

DILA 6 IULIE 2015. Efe, singur in cabana, incearca sa se elibereze dar nu reuseste decât sa cada de pe scaun si striga, vazand niste muncitori veniti sa lucreze pamântul. Acestia il aud si vin sa-l elibereze, singurul sau gând fiind sa mearga la politie sa depuna plângere. Este dus la spital unde vine un politist sa-i ia declaratia si el spune direct ca patronul sau Azer Barazoglu l-a inchis si l-a torturat.

CITESTE SI: DILA EPISODUL 46, 3 IULIE 2015. Dila se casatoreste cu Suat

Politia investigheaza incendiul de la ferma Selamoglu iar Melike il indica pe Azer drept suspect. in aceeasi zi Fatmei i se face rau si are dureri ca si cum ar pierde sarcina, dar Melike, ca sa se razbune sta si se uita la ea, fara sa cheme doctorul si fara sa-i pese, pt ca e copilul lui Azer. Haydar este acela care auzind tipetele fetei vine s-o ia si s-o duca la medic.

Politistii vin sa-l ancheteze pe Azer in legatura cu Efe dar el crede ca despre incendiu e vorba si o acuza pe Melike ca vorbeste aiurea. Politistii ii explica ceea ce le-a spus Efe, ca a fost sechestrat si torturat pentru ca Azer a crezut ca el ar fi tatal copilului Fatmei. Cei de fata ramân uimiti de ceea ce aud.

Imediat apare Suat, dar chiar si asa, Azer este luat la politie. Canip si Hayriye ii povestesc lui Sultan tot incidentul, facand aluzie la faptul ca Azer nu poate avea copii. Sultan se uita banuitoare la ei gândindu-se la o intriga noua, dupa care se si duce la Efe la spital cu o sacosa de bunatati.

Melike merge la vorbitor la Riza si ii spune despre incendierea depozitului. Riza este uimit sa auda asa o veste si nu stie ce sa creada, chiar daca Melike il banuieste in continuare pe Azer. Arzu, care a reusit s-o imbuneze pe Melis, o asteapta de la scoala si vorbesc si se imbratiseaza amandoua inainte ca fata sa mearga la masina care o asteapta.

Dila afla despre fapta lui Azer de la Canan. Suat incearca s-o imblanzeasca pe Dila si ii cumpara un lantisor la care ea nici nu se uita, apoi el ii da un dosar despre Riza de care avocata este foarte interesata. Azer il cauta pe Kadir si se inteleg sa colaboreze impotriva familiei Selamoglu.

Unul din colegii de celula ai lui Riza primeste un cutit retractabil si i se spune sa-l infiga in Riza. La tribunal are loc eliberarea lui asa dupa cum promisese Suat. Riza merge inapoi la inchisoare pentru procedurile de iesire, isi ia la revedere de la colegii de celula, iar cel care are pumnalul, dupa ce ii saruta mana ca unui aga, il injunghie. Melike, Fatma si Melis il asteapta la poarta inchisorii, dar iese doar procurorul Hasan care le da o veste cumplita. Riza este, din pacate, mort.

Articole asemănătoare

FERMA VEDETELOR, 30 MARTIE. AMI a fost eliminata de la Ferma Vedetelor, Mircea N. Stoian s-a intors

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 APRILIE 2015. Ana: Pot fi femeia care sa-i fie sotie lui Petru!

Delia Ion

Iulia Vantur, o prezenta extrem de SEXY la FERMA VEDETELOR

Lucy Ionesco